Zaposlenik mu oteo prsten
82

Mladić nakon neslavne prosidbe u Disneylandu: Djevojka je bila tužna, više nećemo ići tamo

I. B.
Mjesto iz snova ovom je paru postalo ono iz noćne more (Foto: Twitter)
Mjesto iz snova ovom je paru postalo ono iz noćne more (Foto: Twitter)
Iako važi za mjesto iz snova svakoga djeteta, a i mnogih odraslih ljudi, pariski Disneyland je prošle sedmice pokazao i svoje "drugo lice" kada je jedan njegov zaposlenik uništio važan dan u životu mladoga para - njihovu prosidbu.
Na snimku koji se ubrzo proširio internetom prikazano je kako se mladić po imenu Ante saginje na jedno koljeno spremajući se zaprositi svoju djevojku.

Uz savršene uslove i jedinstven pogled na dvorac Trnoružice koji se pružao iza njih, odjednom se pojavio zaposlenik popularnog parka, mladiću oteo prsten iz ruke i rekao paru da se "pomaknu niže" gdje će biti "bolje".

Unatoč velikom razočaranju, neslavna prosidba na kraju je završila odgovorom "da", a prosac Ante (31) iz Njemačke podijelio je za New York Times više detalja.

Ante je objasnio kako je magija Disneyja odigrala važnu ulogu u četiri godine koliko je proveo sa svojom 26-godišnjom zaručnicom, a samu prosidbu planirao je čak pet mjeseci, otkako mu je zaručnica za Božić poklonila karte za Disneyland.

"Disneyland je mjesto gdje se ostvaruju snovi, a naš trenutak su uništili", rekao je Ante, pa dodao: "Zaručnica je u isto vrijeme bila i sretna i tužna, više nisam bio siguran ni je li pristala", ispričao je on.

Iz parka su zatim uputili izvinjenje paru: "Žao nam je zbog toga kako se dogodila ova situacija. Ispričali smo im se i želimo to ispraviti", poručili su, otkrivši i kako su paru ponudili besplatan vikend u Disneylandu i smještaj u hotelu po njihovom izboru.

Ipak, Ante i njegova zaručnica odbili su njihovu ponudu.

"Ne želim više posjećivati ​​Disneyland. Ne mogu nam vratiti trenutak, a to je jedino što želim - dobiti drugu priliku", rekao je Ante.

Još uvijek nije poznato je li se nekulturni zaposlenik suočio sa određenom disciplinskom kaznom.