Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zelenkovac je fantastično i magično mjesto - ja ga posjećujem za vrijeme JAZU festivala (Jull/Avgust) još od 2000 godine, zadnjih par godina nemam vremena da idem, nekad ranije sam bio redovan gost. Malo i "zabaceno" mjesto u kome za par dana posjete za vrijeme JAZU festivala možete upoznati Amerikance, Francuze, Nijemce, "naš svijet" iz svih bivših država i sl. Uglavnom, tamo se okuplja uglavnom gotivna raja i drago mi je da nije opšte poznato i popularno mjesto... Izvor rijeke Sane u Baracima, Staza Gljiva, Balkana, planinske staze itd... - sve su ovo mjesta u blizini Zelenkovca.
Blago Bosne je Bakir Izetbegovic. Da njega nema ne bi bilo ni zelenkovca.
Mnogo lijepog blaga ima u BiH samo se treba zarovit po vukojebinama.. Papcima je limit da dobace do Neuma.
Slika br.4 je Albanija Vermosh
Putujem svi je tom, al Bos ne ne ma, ni bolji lju di ni lje pši ženaaaa
ma de ba... evo bolje http://tuzlanski.ba/ovu-nisu-alpe-san-marino-indija-ovo-su-nevjerovatne-ljepote-bosne-i-hercegovine-foto/
Prelijepo , ovo je zivot ! Svaka joj Cast !!
Nama je vijest kad god nas neka strana protuva pomene. Prosla engleska opajdara na biciklu, a nama drago. I jos nas, sirote, pohvalila. God bless her. Kao da zna da nam treba ljubavi i paznje.
Evo ti jedna fina americka pjesmica i smiri se. Zvizducakaj uz melodiju. Pomaze to. https://www.youtube.com/watch?v=CiUr-lBUdYw I dosta je za danas, brate dragi. Da sam Draza Mihailovic, pretjerao si.
Dragi Vajate Erpe, ne mogu da zamislim neku situaciju u kojoj bi mi Ruskinje smetale :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
da sam muško ja bi je guzilla.
@Naslovnica1 To smrdi i kad se okupa ...
aha,blizu Mrkonjic grada.....pronadjeno
zna li ko gdje se nalazi taj Zelenkovac???Ovo mi kao u Hercegovini,poznate mi krivine
@vrisak Ima lijeva i desna krivina pa ti poznato 😁
gluposti i spijunska posla
eto ona treba da nam kaze sta je lijepo u nasoj nam RBIH 😀
ahahhahahaha, jes jes, spijuni na bicklima