Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. Na megabon.eu platite manji dio iznosa 2. Na mail vam stize kupon 3. Rerzervisete termin u hotelu ( nazalost u tom terminu nema slobodnih soba ) 4. Ne otputujete na destinaciju 5. Kuponom mozete obrisati dupe
Vas najprijatniji san o putovanju moze lako postati stvarnost, potrebno vam je samo malo odlucnosti.......i financijske mogucnosti.
e ta finansijska mogućnost nas jebe,da prostiš ;)
Silovanje na bosanski nacin, uvijek prepuni odlucnosti nikada mogucnosti :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bože de me baci tu i budi precizan :) Amin
rado ali mi ne da mama :)
ja sam sa ispitima davno završila,možda neki drugi prijedlog se i usvoji ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
idem sa megabonom na ljetovanje jer sa megabonom sve je lahko i luksuzno a ja znam o cemu govorim jer ja sam izmislio luksuz. MEGABON vaš privatni turisticki agent !!!!!!!!!!
ejs... ;)
leptirice vragolanko..nisam cijelu noc oka sklopio zbog tebe :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zvuči sve kao Megabonbon ali poslije Best Reisen-a ja i u jogurt pušem....
puši puši... :)))
Pušem bona pušem :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (35)