Putovanja
4

Megabon.eu - vaša prva stanica za pronalaženje idealnog smještaja

Proljeće je pred vratima, a bliži se i vruće ljeto, pa nam sve topliji dani bude maštu i zovu nas na putovanje.

Opuštajući predah na moru ili u banji, upoznavanje evropskih prijestolnica istorije i kulture, ili ponovno otkrivanje destinacija koje su vam se već utisnule u najljepše sjećanje, šta god bio vaš plan za ovo proljeće i nadolazeće ljeto, neka vaša prva stanica za pronalaženje idealnog smještaja postane turistički portal Megabon.eu!

Vaš najprijatniji san o putovanju može lako postati stvarnost, potrebno vam je samo malo odlučnosti, i naravno odgovarajući smještaj. Sada imate na raspolaganju mjesto gdje možete iz vlastite dnevne sobe sa nekoliko klikova pronaći baš ono što tražite, u pogledu cijene, kvaliteta i najboljih odredišta. Visok standard kakvoće ponude, najniže cijene i širok spektar najrazličitijih vrsta smještaja su glavni ciljevi ovog portala, tako da ćete na njihovim stranicama bez dvojbe uvijek pronaći najbolju ponudu za sebe.

Sa Megabonom do najnižih cijena smještaja

Cilj portala Megabon.eu je pronaći najatraktivnije hotele, sastaviti praktičan paket sa dodatnim sadržajima i redovne cijene ponuđača konkretno sniziti, čak i za 70%. Bilo da želite smještaj u hotelu, u vili ili pansionu, bilo da ste se odlučili za odmor na moru, u prirodi, u evropskim prijestolnicama ili u banji, na Megabonu su vam zagarantovani raznovrsnost izbora i uvijek najniže cijene.

Da bi koristili ove fantastične ponude je potrebna samo online kupovina kupona, koja je laka i jednostavna. Najprije provjerite slobodne kapacitete u hotelu za vaš željeni termin, na stranici Megabon.eu po jednostavnom postupku kupite kupon za uvažavanje popusta (plačajući samo manji dio cijene paketa), i na kraju kupon proslijedite hotelu za potvrdu rezervacije. Preostatak cijene paketa ne morate plaćati odmah, već svotu platite direktno u hotelu nakon obavljene usluge.

Megabon za svoje hotelske pakete bira samo najbolje destinacije

Potražite svoj najdraži hotel gdje ste već boravili ili dozvolite da vas iznenade sa svojom odabranom ponudom smještaja uz najljepše plaže Dalmacijje, u Istri ili na drugim najpopularnijim odredištima.

Iz ponude na primjer možemo izdvojiti Hotel Feral na Korčuli, koji za fantastičnu cijenu nudi izvanredan smještaj kategorije 4 zvjezdice. Tu si možete priuštiti odmor sa uključenim all inclusive aranžmanom i bezbrižno uživati na nezaboravnim plažama sa kristalno čistim morem.

Budite sigurni da je pronaći smještaj optimalnog omjera cijene i kvaliteta lakše nego što ste mislili. Dozvolite da se Megabon pobrine za "gdje", vi samo još odaberite "kada" i "s kim"!