Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sve svijet nema para, nema posla....
"bašte kafića" pune! bilo bi čudno da su (polu)prazne! pa neće valjda bošnje umarat se hodanjem uzbrdo, tj. planinarenjem!?
...a (h)ima li kakva sećija u tim kafićima, da se malo zalegne kad sunce & sudžuka omame?
Da je srece i drzave, kakav BiH ima potencijal, svako bi mjesto moglo da ima svoj Vlasic! Ali snovi su jedno a surova stvarnost sasvim nesto drugo..
Bosna poslije Grcke na drugom mjestu po broju nezaposlenih !!!!!!!!!!!!!!! 60,2 % !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jebali vam kafici mater !!!!
u zadomljenim kaficima Vlasica imate priliku udahnuti svjez dim
Sve se nema a svi kafici u BiH uvijek puni :-)
Zabranimo primanje novca od rodbine.... To bi jedino probudilo ovaj narod da rusi sve i da gradi bolju buducnost. Ovako posalje neko koju marku... Ja odem u kafic.. Malo do kladionice i lagano.
Svi na Vlasic!