Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naša kula gradina je najljepša
KO KAŽE DA ĆU TE ZVAT\'!!!??? :/ PROŠLI PUT ZAMALO NISI PALA SA DRVENOG MOSTA!!!ŠEPRTLJO!!!(ZABACUJUĆI KOSU PREKO RAMENA)
Obozavam ovaka mjesta...Samo koji levat se sjetio da asfaltira put do kule i time pokvari sav ambijent?? Sta je sljedece?? Cevapdzinica u dvorcu??
Jaoj strasno, cak 7 kilometara treba pjesacit :) Koji ste vi papani! Naviklo je to da guzu pomjeri najdalje do Centrala i Vatre. Ne dao Bog da malo proseta ovom nasom divnom zemljom, da vidi prirodu...
ima li tu negdje da se rentaju mount bikes?? ili cak i 4 wheelers mislim da bi to idealno bilo...
isla sam prosle godine u jesen...prvi put,i pogled sa kule je impresionirajuci..a,drugi put idem kad me koleginica elvisa pozove:-)
ma buraz, na ovu kulu i historiju Bosne mozes biti samo ponosan. Kraljevski! Svaka cast srednjovjekovnim Bosnjama! Ponosan nego sta!
jako je lijep pogled je sa ove kule, samo je zeznut onaj drveni most što treba preći da se uđe u kulu(ako je i danas drveni, a vjerovatno jeste), jer je ispod njega fkt velika provalija xD inace volim kule, al ovoj je mahana smeće unutar nje(bar je bilo kad sam ja bio)
Sta bi vi? Da truhnete i prdite tu za kompjuterom? Otici i dozivjeti tako nesto,vidjeti takvu kulu i dusu odmoriti. Na zapadu za mnogo jadnije gradjevine se debelo placa, sto vidis i svako drvo. Ali ne najpametnije je pametovat i ne mrdati s mjesta. Zato i jesmo tu gdje smo sad. Put pod noge i u obilazak,pa onda pametujte
za M-mozes samnom u obilazak i ja nisam nikad bio,a vrlo rdo bih otisao,hocemo li zajedno mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm???
Više informacija o gradu, kuli i okolini Srebrenika: www.srebrenik.net/ogradu
uh,bote ovo izgleda ko iz onog filma gospodar prstenova
nigdje na jednom mjestu nisam vidio vise glupih kometara nego na ovom portalu...sve skeptici...nista pozitivno...jadno....
Ma kakva Kula i Srebrenik..strahota selendra obicna...kad budem htjeo po njivama hodat odo na Ozren il Jaruske (King of Country).
E u tom slučaju (asfaltiranom) može. Mislim, mogla bih ja pješačiti par kilometara, ali 7 je malo previše. Koliko košta obilazak, ako tako nešto ima? Mogu li se kupiti brošure ili nešto sa informacijama o Starom gradu i Staroj kuli? Može li se to unutra obići, uživati u pogledu end staf? Ozbiljno pitam. *glupa i neinformisana*