Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nestvarno lijepo.
@Derrimm, mami svojoj čestitaj psihopato!
@Derrimm, pa da, dobro sam ja tebe ocijenila da si psihopata. Kome se ti jadniče nudiš! Pišeš idiote kao da sam ti se nudila. Kretenu, odmakni se od mog nicka i idi na neke portale traži sebi ravne koje se daju takvim kao što si ti. Stvarno si neiživljeni kompleksaš. Jadna je majka koja te ima. Bljak!
prelijepo, samo da i to ne zagade.
Al hoce, oni nemaju nimalo 'osjecaja' o okolini i prirodi, ni svojoj ni tudjoj, Govorim o tzv. 'komunistickoj' vladi Kine ne Kinezima ko ljudima, al tamo ide kako partija i funkcioneri kazu. Unistili su skoro sve ili sve vece rijeke, i riblji fond, zagadili, ili branama ogromnim potopili i gradove i kanjone. Tamo je sva svjetska i zapanda produkcija, sve korporacije, za skoro dzaba, i nema zakona za zastitu okolisa a ni radnika. Zato u Pekingu ne vide sunce mjesecima zbog smoga, sve crno i oblacno, nose one maske vani, onda isto ruse i srusili vec onaj stari Sanghai ili Peking,ili oba, u centru da prave nove nebodere, i tako sve po cijeloj Kini, i u gradovima i na selima gdje priroda i gdje su rijeke.
wow! nevjerovatni prizori, ostavljaju bez daha ...
https://youtu.be/Hne0mZWtby8
a gdje je ovdje buca potok i rajlovac ?
Photoshop
PO FENG ŠUIJU JE DOBRO OVO CVIJEĆE ZASADITI NA POPLAVLJENIM PODRUČJIMA 😁
EVO NESTO BOLJE: https://www.youtube.com/watch?v=BX2uhJODDmc
Prelijepa je ta Kina. Sve je to Jahve stvorio od nebesa.
i kaže Bosna najljepša