Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad sam išao s busom u Lloret de Mar slomio sam se, mogu misliti kako je ovom čovjeku. Sretno majstore
slomile su se i djevojke u hotelu, pretpostavljam
budaletina najobicnija
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pobjeze od žene i djece da dahne dušom..
vidim da ima mnogo nebuloznih komentara... covjek radi svoj redovni posao ali za razliku od vas koji kad dodjete kuci sa posla legnete u krevet i ne dizete se do sljedeceg radnog dana ili u medjuvremenu odete do kafane il setnice na neku trac partiju, covjek ode na biciklo odradi trening ili fitnes trening, a ostatak vremena potrosi kvalitetno sa porodicom....
svako malo se nađe neki koji ce biciklom ici te ovamo te onamo. Nevidim zasto je ovo vijest. Zaboli me gdje ce on biciklom
http://www.prevoznik.ba/index.php Prevoznik.ba je prva bosanskohercegovačka društvena mreža namijenjena putnicima. Vozači, prijavom na portal koristite maksimalno kapacitet svog vozila, ne putujete sami i naplatom od primljenih putnika znatno smanjite trošak i svog putovanja.
Onaj profa iz Banovica na Hadz otis'o pjeske a ovaj bi se voziko do Barcelone
mogao bi ja ovo hladnnooo.. samo da ne moram raditi pff.. Svi bi mogli svakakve avanture da nisi ovisan o 40 h sedmicno biti na poslu..
dragi jasmine sto neode u srebrenicu na dan zalosti
dragi mirsade ne pricaj o onome sta ne znas!
Samo da nebu i on kroz pješačku stazu!
Kojim biciklom ide sto to ne kaze. Kako se prica ide sa mtb bajkom ali sa cestovnim gumama. Zna li ko tacne info
https://www.facebook.com/jasmin.grebic?fref=ts
Ima se, može se. Zbogom zohari.
pa sretno druze
hos' se vracat
Oklem pare?
Rekao mi lik u srednjoj ako hocew 5 iz tjelesnog nauci strik i dodji i ja jadan naucio sve ....haahahaah