Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vako ce i Gras u nas!
hahahahah kako da ne ;-)
providni tramvaj jbt.
extra,svaka cast kosooki
isti ovaj naš lokal
ja se selim u japan prvom prilikom (koje nece biti.)
a mi ostali na kantama od 'vozova', jos uvijek pun ciga oj brare
Pa nek neko kaže da mi svi bosanci komplet nismo glupi. Šta se u svijetu pravi a mi ni ceste nemamo
To samo Japanac moze. Poklonit ce nam ove vozove za 400 godina.
Hiljadu prema jedan da ovaj voz nikad nece ugledati svjetlo dana!
Sirina i visina voza preveliki za sadasnje standarde, drugo, napraviti onako otvorena stakla, mogu zamisliti kako bi to bilo ljeti na nekih 40C i pored toga sto ima klima unutra.
Haha jesi stručnjak na osnovu slike sve znaš o projektu. Nisu japanci goveda ko ovi naši pa da se tako odustaje od projekta. Urade se sva istraživanja i naprave se neke promjene ako su neophodne.
Haman pa ko onaj nas Olimpik sa lokalne linije Sarajevo-Zenica...
Imamo i mi luksuz, kad radi grijanje na +30
skoro ko nasi vozovi samo malo drugciji
Dunja voz moze do Mostara za dva sata da ne stoji u svakoj vukojebini i kada coban usput mahne da mu stane da ga prevezu. Mi jedini u svijetu imamo voz-stopere.