Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čim pređeš granicu u HR odma vidiš koliko smo zaostali npr. po kvaliteti ceste.
Hrvati ubili ove sezone, nemas gdje auta ostaviti jbt,
video,slike sa Twittera,de ba malo profesionalnije
Sta je ono rekao Milanovic za Srebrenicu? Treba il im bilo kakva reklama kod nas?
Milanović nije rekao ništa zašto ga optužujete. Jer, po ovoj konvenciji može biti genocid od nekoliko ljudi do nekoliko miliona. Definicija je totalno zbunjujuća.
Niti je "mrtvo" niti je "more". Clanak je mnogo glup i dezinformisuci. Ta prirodna uvala je puna morske flore i faune bas kao sto je i citav Jadran.
Nešto kontam... Primeniti i na Klix princip "troglavog menadžmenta", čisto da se nađe i po neka zanimljiva i lepa vest i iz Srbije a možda, jednog dana, i neka informacija o zločinima nad srpskim civilima...
I samo još jedna misao, jel se tako zamišlja ta toliko priželjkivana građanska država, u prisećanjima na zločinine nad Bošnjacima trka ko će poganiji komentar po celom narodu iz kojeg su pogani pojedinci izmileli da oplete, nad Hrvatskim civilima komentari ukinuti, srpski civili nisu vredni pomena...?!
Ima, na Pantovčaku.