Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas se 20 godina gradi par kilometara, autoputa, zadivljujućeg autoputa :)))
Dodjite bošnje u Beograd da vidite gradjevine
Ima slicna, a i bolja u Liege-u. Isto stanica za Enterprise :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Koliko su samo ispred nas znaci Boze !
ispred Bošnja 1000 godina
Ispred Srba 90 godina
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
imaju li oni turski hotel?
koju mi zadivljujucu mrznju medzu nama imamooooo,i kolko cemo Jos da je gradimo auuuuuuuuu
Ja bi se ovdje izgubio morala bi doci sipa da me trazi..
Bošnje pate na tudje gradjevine
Kod nas već decenijama grade državu. Sudeći po ovoj stanici država će nam biti samo taka...
MA HAJDE KOD NAS CE BAKIR RIDJOBRADI ZAPOSLITI 100000 LJUDI XD HAHAHHAHA OVAKVA NAM JE SITUACIJA ZATO STO VECINA STANOVNISTVA NIJE VIDJELA KAKO ZIVI EVROPA...A MI BI KAO U EVROPU....DOK JE OVACA BIT CE I VUNE...NAPRIJED BALIJE SAMO GLASAJTE ZA BAKIRA,NECETE IMAT NI GACA DA DUPETU....JEDNA VRECA ZA MOG BAKIRA !!!!!!!!!!!!!
Isto ko kod nas na Stupu.
moj babo 20 godina ne plaća radnike neki rade po godinu pa daju otkaz babo samo uzme nove i opet rade godinu pa daju otkaz pa opet uzme nove hahahahahaah nemora nikad da im da platu
kikser E neki dan sam te video u merdzi, na tabilicama pise kikser.ba, masem ja jaranu kikiju a on digao nos, i izbacio ruku kroz prozor, sija cuka na ruci na ovu maglu, a iz merdze tuce Semsa rmx. Ja potrca prema tebi, a ti na gas i nestade u magli. Jarane razocarao si me zaoprave.