Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stoalc kao relativno malo mjesto ima najviše spomenika na jednom mjestu u BiH. Što se Daorsona tiče moglo bi biti potencijalna turistička destinacija ako se oko njega napravi neka fina priča. Pod broj jedan treba staviti na magistrali tablu gdje da se skrene i dođe do gore jer nema šanse da bilo tko tko nije iz tih krajeva sam dođe do njega, drugo cesta se treba proširiti i asfaltirati jer je postojeća više makadamska! Stolac ima jako puno turističkog potencijala ali ga politika i nacionalne podjele dave već 20 godina!
a šta su trebali živjeti pod velikosrpskom politikom Slobodana Miloševića ???????? Jugoslavija je umrla sa Titom, to je bio jedini čovjek koji je mogao držati ovu gamad zajedno, da je Džema Bijedić bio predsjednik poslije Tita možda bi ta Jugoslavija i opstala i suvišno je govoriti da su bošnjci i hrvati uništili jugu kada svi znamo da je uništila politika dotičnih ljudi :D
tuko ti izgleda ne znas razliku izmedju vjerske i nacionalne pripadnosti a?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
@catapa Sta to moras ici u crkvu da bi bio nacionalista. Slobo je bio najveci krvnik na ovim prostorima i u svijetu opcenito u novijoj historiji i to je cinjenica koju tvoj mozak ne moze da prevali. Naravno on licno nije nikoga ubio ali je svojim odlukama i presjedavanjem izrodio Arkana, Karadžića, Mladića, G. Hadžića, Martica, Legiju, Šešelja, Plavsicku, Dobricu Ćosića i jos na stotinu bolesnih umova koje je pustio sa psihijatrije direktno među svijet da sire probagandu i nebuloze o srpskom nebu i srpskim pticama i masakriraju u protjeraju neduzan svijet koji drugačije razmislja i bogu se moli. To je ta politika koja je dovela i Aliju i Tuđmana na vlast i koja je fantazirala da se Srbija brani u Zagrebu i Sarajevu iako realno ni jedan od ovih gradova nikada u historiji nisu bili dio drzave Srbije niti su imali bilo kakve veze sa Srbijom vec zna se kojima drzavama su vijekovima pripadali. Srpski mitomanizam i nacionalizam u politickom i vjerskom smislu vec stoljece jedno ne da ovim prostorima Balkana da mrdnu naprijed i probaju dostici bar malo europu za kojom vec oko 100 god. zaostajemo u svakom smislu. Nazalost ta truhlotina u Srpskoj politici i SPC ima jake korijene i za dugo cemo biti svi taoci takve mitomanije.
To su zidine Troje. :)
a ako još nastavite ići pravo od Stoca doći ćete u drevni grad Ljubinje
Sve to stara Srpska zemlja i stari srpski grad.
"Sve je ovo Srbija." - Mehmed Konjevic "Svi smo mi na neki nacin Srbi" - Ibrahim Rasevic "Srpska zemlja je tamo gdje Srbin kaze" - Muhamed al Rizani "Od Srba je sve nastalo" - Sejif Nizni "Svi treba da shvatimo da smo Srbi" - Ko Yu Ming "Volio bi da sam Srbin, al' jbg." - Hasan Jusic "Priznajem, svi Juzni Sloveni su Srbi." - Nedzad Abdul
Slavensko-ilirski identitet Bošnjana sa značajnim uticajem Kelta čini ovo podneblje zaista prelijepim za arheološka istraživanja. Nažalost kod nas se historija najmanje izučava, a najviše iskrivljuje.
Prelijepo, zaista....., to se mora vidjeti..
Cuj zapadna Hercegovina, cuj dolina Neretve....cccccc😡
feđi ko da se ljepotica dana skinula, pa 20 slika iz svih uglova
DA SE NARODI DOGOVORE PA ULOŽE U TURIZAM I KEŠ DA DIGNU, ANGAŽIRATI SEMA OSMANAGIĆA I EKIPU.
Jesu li Daorsi bili Srbi?
Ma jok tu su srbi živjeli prije daorsa jedno milion godina heheheheh
A ja mislio oni nastali od antickih Srba. Steta!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kliksopski
Daorsi - staro ilirsko/bosansko pleme.