Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...da parafraziram drinskog, dublin, stari srpski grada dublinci strao srpsko keltsko pleme.
A gdje je njima Fahro graditelj da smontira najvišu zgradu u Europi i okolici i da s nje siluje cijeli grad blještećim reklamama koje zagađuju prejakim svjetlom sve do protestantskog Belfasta i Velike Britanije?
Ova ko Strosmajerova.
Moze li proci dan, a da se ne pljuje po Sarajevu? Da se u Sarajevu slika samo uzi centar grada, to jeste dionica Vijecnica/Bentbasa - Marijin Dvor, i Sarajevo bi bilo PRELIJEPO (kao sto i jeste). Poredite CENTAR DABLINA sa Grbavicom i Hrasnom???? Sto ne poredite Katedralu, Vijecnicu, SCC, BBI, Akademiju lu, Gazihusev-begovu dzamiju i ostale znamenitosti sa centrom Dublina? OLOSI DOMACI! SAMO PLJUJETE SVOJE!!!!!!! Gadite mi se!
Evo napravili Irci anketu ko će proći dalje: http://www.the42.ie/will-ireland-qualify-for-euro-2016-2-2448144-Nov2015/
Pa FEĐA..što si ovo namjestio...čuj baš sve ulice čiste ..nema grobova golf II, nema krezavih i bradatih nakaza..a nisi ni cigana prosjake usliko..ma daj gdje to ima...
Prva tekma Dzeko daje i x2 na Irce niko mi nije vjerovao ja odigrah al padoh na gluposti a veceras tako mi mirise na cistu dvicu da sam morao "opaliti"
gledaj njihove štrose...
Prelijepo !
U ponoć će biti kmeee kmeee.
Imam sedam maraka, kako cu prosetat
Ljepo nema sta, al Sarajevo je Sarajevo