Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rotšild siti
Koji glupani! Prevode clanak koji za nas nije bitno cuj satro, od Londona do Frankfurta...upm...
evo zivim u frankfurtu gradu,zivim radim a i samo raaadimmm -.-
h.e.b.o vam guardian m.a.t.e.r nesamostalnu!
Frankurt na majici, to je domet
Bio sam u Frank-u, imaju kupleraje za 1110, petnaest minuta za 30 euraca, trebe prva liga, obavezno otići.
kad biste vi znali prevesti kako treba i ŠTA treba. \"Kolekcija\" nebodera? Pa koji je to kolekcionar skupio? MAIN TOWER - nisam bio tamo, ali znam da Nijemci (kao ni Francuzi, Poljaci, Japanci i brojni drugi) ne daju engleske nazive svojim građevinama, dijelovima grada i manifestacijama (kao što mi radimo, \"Šoping\", \"Bee Fest\" - valjda \"festival ovaca\"?). \"St. Bartholomeus\"? Pa hoćete li sad sva imena pisati po engleski? Po sistemu \"došao papa John Paul\". Pa vi i dalje određujte da vam prevode klinci koji su završili dva kursa engleskog ili ga naučili sa MTV-a, a da moderatori koji brišu ovakve tekstove budu nesvršeni srednjoškolci bez poznavanja historije, geografije, opće kulture, a posebno JEZIKA.
Ma nebi ja tamo turisticki ja bi da idem tamo da radim mislim ostanem...
a posto su kur.ave u frankfurtu ??
Haha,...ok, ta je dobra. Zanima nekoga u Bosni da se iz Londona moze brzo do Frnakfurta :))))) Ej, ali ima direktna avionska veza iz Sarajeva za Frankfurtu a cak i iz Tuzle!!! direktno za Frankfurt! :) Propelerska mashina ali leti pa kako god :) Ko pozeli, moze me rado posjetit :)
Hahahaha, nije bitno. Clanak je ipak haos - ljudi, znate li da ce te stici SAMO za pet sati od Londona do Frankfurta?! Ma super! Samo jos trebate kupiti avionsku kartu do Londona, pa onda sjesti u voz do Frankfurta! :D Wtf?!
ej frankfurtu j e be m li ti mainu :D
Neka, neka... Lijepe moje plaze i ljudi kojima je sve do mora ravno! :D Svabe su samo u stresu i samo im nesto smeta i samo kvocaju i buncaju i prigovaraju...
Nije istina :) U Frnakfurtu se moze i te kako dobro provesti. Npr. Club Cocoon u Frankfurtu je vec 7 godina za redom proglasen najboljim klubom u Europi,...a tu se broji i jug, Spanija i slicno. Ako se sa svabama nesto moze raditi onda je provoditi (ok, ili opijati) :)
Lijepo je i tamo:))))