Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posjetio bih je ja, al nemam ni za Termi
Da se neki uspješan profesor marketinga dosjeti da TErme preimenuje u Hotel California, našo bi ti za CAliforniu !
Bio prošle godine kod rođaka u San Joseu. Prelijepo, samo što mi se ne sviđa ona trka, frka u Silikonskoj dolini. Nisam išao južno prema Los Angelesu i San Diegu ali sam zato obišao Yosemite, Sacramento, Lake Tahoe i sjevernu Californiu kod Readinga, Redwood National State Forest, fascinantna ljepota!! Ko je u mogućnosti, svakako moja preporuka.
ima li ti rodjak rodicu da bi se zenila zgodan sam visok crn maneken :D
Kaliforniju ni na razglednici ne mogu vidjeti a kamol i otici ...
nice!
A ja zivim ovdje...
Ovi ko da su znali da idem na godisnji u california. Hvala na savjetima. Samo iskreno fale slike beskucnika.
California rest in peace, simultaneous release, California show your teeth... she's my priestess, I'm your priest, yeaaaaaahhh, xuaaaaatrnrnrnrnrndrnrnrn (ona ludjacka solaža).
@Edinho Bliza Australija??? Mili,do Australije ti treba 24-25 sati cistog leta. Odavde krenes,presjedas u nekom evropskom gradu pa pauza ili opet presjedanje u Aziji. Dan i po ti treba da dodjes. A do USA iz evropskih gradova imas direkt letove i za istocnu i zapadnu obalu. Do istocne 8-9 do zapadne 12-13 sati leta.
hahahaha sta ce mi biti trn u oku. imam svoj zivot i svoj pravac. samo previse bespotrebnu exponiraju tu zenu. i ostali fudbaleri imaju zene pa nisu u nekoj žiži javnosti.
Bio
ja bio
Iskreno nista spektakularno! Sve to mozemo vidjeti i u BiH osmi pjescanih plaza koje su mahom zaprljane.
koliko paaaaraa mi treba za ovo?
Bio sam ja u Lombard Steet-u, ali sa onim cikcem iz GTA San Andreasa, kupio kucu odmah, ljepota 😄
i pustis radio K-rose :))
Je.o majku sta oni meni pisu. Kontam se da mi je ikako do Neuma, a izgleda ni to ne mogu. Dajte kakvu jeftinu ponudu iz Neuma, ko dole najjeftinije daje, mant'e se Kalifornije.
idi u vilu kod enesa begovica :)
KAKO ?
Ma kakva amerika, ako bi igdje volio otic to je onda australia,novi zeland ili kanada
@BakirT " Š'o ga Frajer spusti na retrovizore "
@BakirT prijatelju podrazumjeva se ako kazem amerika tj usa a ne kao kontinent