Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijepo je
...zamisli ti samo koje časti! dolazili him iz SFOR-a!? par zadebljalih šupljoglavaca... hoće li skoro ko iz NATO-a?
Nema ljepse rjeke od DRINE porednje sam se rodio i rasto
Ni jedna kuća kao svoja, ni jedna rijeka kao Drina :)
Upravo tako. Samo islamski terorista bi mogao da pomisli o unistenju ove reke i krajolika. Doduse, kad se sagleda sta mu "braca" rade po Bliskom istoku (trezoru ljudske civilizacije), onda je jasno da je puka sreca sto je brana ostala citava.
A mi cemo i dalje da se divimo tudjim "ljepotama" a svoje uvijek spustati na najnizi nivo. Nevjerovatno koliko ljepote na tako jednom malom mjestu a njen narod cini sve da je unisti. Kad bih svako ocistio ispred svoje avlije, bilo bih dovoljno za pocetak.
Ako ja budem čistio, šta će raditi JKP Rad? Zašto plaćam 10.30KM mjesečno?
@UsneEsedaRadeljaša Ne moraš ti čistiti, samo nemoj bacati! :) ps imaš najjači nickname na klixu xD
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nekoć je bila reklama FDS; "Sa Drinom niz Drinu:" Poslije se raja zayebavala: "Sa Drinom u Drinu:" (Za mlađe komentarlije, "Drina" je bila javna kuća na Baš-Čaršiji - odmah uz čevabdžinicu "Devetka"). Danas, kakva je situacija, možeš samo: "S Drinom niz Drinu u pyzdu materinu:"
@rarara Moščanica bila malo uzbrdo, kad se hoće Muzeju grada Sarajeva. Kad god naniđem, bila naka debela, sjedila za vazda istim stolom i vječito nešta žvakala. A drkadžije od 15-16 godina, nakon pokupljenog bajramluka - u mimohodu ih čuješ: "Yebo ba Moščanicu! Evo imamo love za Drinu, hajmo mota!" Eeeee, nema više tog Sarajeva, ni mene u njemu.
@rarara Hahahahahahahaha... Pa đe u Drini popust? Bolje da je tražio potvrd :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)