Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijepo se nagledat slika pa sutra u pola 6 ustat
Ovako krenem spavati i cijelu noc razmisljam hocel auto upaliti ujutro ili ce morati na guranje
dunjaluk ko dunjaluk.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da imam para koliko ih nemam posjetio bi gradove koji imaju neku historiju neke znamenitosti vrijedne moga vremena i novca a ne tamo neke vjestacke gradove koji su nastali u zadnjih 50godina tako sto su prodali naftu i od beduina odnosno cobana postali milijarderi, ti gradovi su samo zgradurine koje sluze samo da se pokaze da se Ima
Ja bi posjetio Japan, pa kud puklo da puklo :)
Dobro razmisljas,kad porastes bices manga
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
arapi pretjeruju....
Fantasticne slicice.....
ma dzaba im sve ba.. ciganterija arapska.. samo proseravanje parama. a i dan danas bi spavali u satoru u sred pustinje da im ne bi nafte..
Čečenija danju!:D http://www.globalnazavjera.com/vijesti/cecenija-milion-ljudi-na-protestu-u-groznom-foto
Ovo je "Takmičenje u preseravanju"
Kod njih se bar vidi na sta su otisle pare od nafte, da mi imamo svu tu naftu nista se ne bi promijenili samo bi imali bogatije politicare.
promijenilo sam mislio XD
RAJ za sponzoruse i *ujetine
Ova zuta zgrada ,se kod njih zove kurton or kondom :)
Grad nastao u zadnjih 20-tak godina i koliko vidim sve je prazno beživotno i nazor amerikanizirano. Vala se ne bi mjenjao miris i ritam svoga grada za još 50 Doha , koja mi nekako i preko slike smrdi na celofan , ko da je neko postavio ovetek otpakovane iz celofana zgrade. A o klimi da ne pričam ..... Evolucija je proces , to se ne može kupiti :)
nekako nema ljudii...sablasno.....
Arapi su inače vrlo bahati i bezobrazni.
.....kad se beduini budu nadmetali u gradnji visokih zgrada....
Ovako ce izgledati Beograd 2012.
Džaba im sve to, kad tabut nema gepeka ni ćefini džepova.
Na svakoj slici nigdje žive duše. Dokaz koliko pare vrijede zapravo..