Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kod nas su divlji konji u parlamentima atrakcija BIH.
naravno, nakon granata. to je ipak najveca atrakcija
Vauuu jedna tako divna i elegantna zivotinja. Samo taj njihov otmjeni hod..... tacno uzivanje. :-)
@smiling...cini mi se da su i dobrice, prave. sto se ne moze reci za sve zivotinje. ove bas nikad neki belaj nisu napravili, bar ja nisam cula. a kako im je sa odvratnim ljudima- oni to najbolje znaju
@pile jesu prepametne, a bome i popustljive. Kao sto kazes kad trpe nas ljude ....s tim je sve receno. ;-) Ja ih bas bas volim, iako nemam priliku tako cesto da se s njima druzim, a bas bi voljela. Morat cu nesto po tom pitanju raditi. hahaha ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...unas više divljih ljudi no divljih konja.