Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja znam 10 stvari po kojima su bosanci i hercegovicu poznati:; 1. nacionalizam 2. veliki broj politickih stranaka 3. po ratu 1992-1995 4. po propaloj ekonomiji - po najvecoj nezaposlenosti 5. po prirodnim bogastvima 6. po vrijednim ljudima koji odlaze u inostranstvo 7. po korupciji i nepotizmu 8. po rudnicima i rudnim bogastvima 9. po teritorijalno-administrativnoj organizaciji 10. po nagaznim minama
@pokorny ima i toga i meni fali pokoji zub xD
11. Siciliju - što niko drugi nema
Eki po psovkama prvi. Ma nema govora, tu Balkan caruje,
11. Versace
na evropskom prvenstvu u fudbalu u svajcarska- austria igrali su italia i neko ne sjecam se i talijani izgubili 2: 0, a isti dan se vozila formula1 i zafrkajem jednog talijana starog iduci dan kazwm mu 2: 0 izgubili ste juce a on meni odgovara" ja jest ali zato dupla pobjeda ferrarija-)) onako cinicki kaze..
italijani su najbolji GLUMCI!Foliranti samo takvi. Znaju dobro odigrati bilo koju ulogu.Sef mi je italijan i zivim s jednim.. nema vecih glumaca.. To je 100% fact!!
jel Bake talijan ?
I mi smo dobri po psovkama tu nemamo ravnog
Ne govote eng i imaju mOfiju
Mislim da imaju i uvjerljivo najvise gradova u Evropi.
i ljencuge kao svi juzni evropljani (ukljucujuci nas)...
imaju jug italije imaju i toskanu i veneciju i rim (gdje kad dodjem, ponasam se kao rimljanin) :D i trgove, i pored njih odlicne budzake i otoke i zanosne zene i vrhunske sarmere i italijanski jezik koji zavodi stas vise :D meni su lamborgini i tiramisu iza svega ovoga, al prvo tiramisu :D
Juventus :D
Pored Italijana i bih poturice su takodje poznate po izdaji sopstvenog naroda i drzave.
ZA MENE NAJLJEPŠA ZEMLJA!
11- najbolji glumci. .... u fudbalu ..