Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovde može da ide naša crna trojka u vlasti sa svojim ženama i ljubavnicama.
ljepše mi je u šumi sa ovčicama i jaganjcima.oko mene ljubičice i kaćunovi.ma hajde ba.
od čega se odmaraju ovi bogati.?
Kakvo ti je to glupo pitanje?Sta ti mislis da su bogati tako sto im palo s neba,a zapravo je u tebi problem sto ne vidis muku i rad koji je prethodio tom bogastvu,ti vidis samo rezultat odnosno lagodan zivot,a trebalo je doci do toga.
Ne bi otisao da mi dzabe daju, eksluzivnije se osjecam kad odem na selo da odmorim. Ali eto svijet funkcionise na principu da ti CNN i kompanija govore gdje ti je najbolje, sta da nosis od odjece, sta da jedes i sve ostalo.
I Sta je ovde specijalno? Svaki njemacki inzinjer moze sebi ovo priustiti. Pa prosle je godine BMW platio ca. 10.000€ neto Samo na osnovi dobiti svakom radniku od ERA - Levela 10! To je ca 20.000 radnika u Minhenu. Uz to naravno plata, godisnji odmor od 70% bruto prihoda, Bozicnica 100% plate. Dalje novac za transofrmacije 2 puta po 27.5% plate. Prosjek plata u BMW-u I Audiu je 105.000€ za inzinjere. Sta je njima 1000€ za nocenje????