Pohod biciklima na Vitreušu
0
Brusnice, borovnice i pitka Neretvica
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pojedincima koji daju odredjene komentare bi zakonom trebalo zabraniti koristenje neta. jadovi obicni... niste makli iz kuce a nasli nekom nesto s...r ... a..t..i bolje se stoko neotesana ufatite lopate i kopanja nego sto ovde provocirate narod koji hoce nesto lijepo da vidi i procita.
Lapsus: nije Djani bio s profesorima vec Eso, sto ne mijenja mnogo sustinu price. Izvinjavam se obojici. Sto se rostilja tice naravno da ga nikad ne nosimo. On je mala kopca u prici sa drvenim cumurom koji ljudi prave usput, ali i zgodna ideja za dobar cjelodnevni odmor ovdje. Jasno pod uslovom da ne ostane hrpa smeca. Biciklisti nikad ne ostavljaju ni papiric od cokoladice sto je super primjer. Tik uz jezerce postoji i igraliste sa golovima za fudbal. Zamislite utakmicu na 1800 metara visine, hahaha
peku drvo, proizvode drveni ugalj ;)
prelijepa reportaža.... prelijepa priroda.... samo ne mora se roštilj nositi svaki put u prirodu... hehe... kad si već u prirodi jedi prirodno .... ha ya Ostalo je sve za 10....
Jašta brate. Frajeri dođu džipovima na planinu, natovare na njih bicikla i onda kao oni obilaze na biciklima...MUUAHAHAHAH. Pa kad si već došo na planinu autom, onda možes i hodat po njoj, šta će ti PAciklo.
za sve ovo treba love!!??? ne ljubavi nego para
sto neidu autom ovi bilmezi. zar nisu culi za golfa 2. neg onako tegle taj aluminij.
Najvece olaksanje na biciklima je da nemaju racun.
Borise li Borise gdje se to veres
Vidi sto ovaj leti ....
uhhh, zavidim vam ...slike su ko na kalendaru XD
Jesil cuo za Aluminijsko biciklo?? To biciklo mozes prstom nosit,i ako nemas sta pametno rec,usuti... Stvarno prelijepo,lijepo je otic negdje i odmorit se malo od ove politike :)
@budale ne znas se drugacije obratiti covjeku, zar ne? fuj!
stu ona konjina nosi bicikl na ledima.
da i men bi se vozat po planinama