Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbi su najsariji teroristicki narod na planeti :)....
sanjaš li ih? e neka su vam trn u oku...
jogy nadudlaj se:)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
posjetite i Istočno Sarajevo grad sa najvećim parkovima i brojem medvjeda po glavi stanovnika
a sta bi rekla tek za vukove :) copor vuka po glavi stanovnika....
Posjetite najljepsi grad na svijetu SARAJEVO! Sarajevo ljubavi moja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neka prica ko sta hoce ali nigdje na svijetu se niko nece najesti dobro kao u Bosni za male pare.
Posjetite Sarajevo, probajte ukusnu bosansku hranu i uživajte... i ponesite pancir i šljem za noćni izlazak
LJubomora je opaka bolest ......
Joj kad sad navale turisti. :-)
dobri su mi ovi hrabri bošnjaci 20 godina poslije rata koji ratuju po portalima, trebali ste 90-ti pokazati svoju snagu, da vam nije bilo hrvata ni b od bosne ne bi ostalo,ali na jeziku uvijek najbolji!
@rainy day hajde razligu papa odavde .... ne kvari nam raspoloženje ....
A ja bolescura i bolesnog naroda na kometarima bolesnog Klix-a.. FUJJJ!!! Idem citati nesto pametno, inace cu se otrovati nacionalisticko-fasistickim otrovima na ovom bolesnom portalu!!
Ko god kaze da Sarajevo turisticki nije jedinatven grad, laze! Druge drzave placaju milione za ovakve reklame, a BiH se reklamise malte ne gratis. Moramo obavezno znati iskoristiti potencijale cijele BiH, pogotovo Sarajeva, Mostar, Pocitelja, Medjugorija pa cak Konjica i Bihaca, Sarajevo je uvijek imalo da ponudi mnostvo stvari: - Bascarsiju - Vratnicki top - Bijelu tabiju - prelijepo Vrelo Bosne - vodopad Skakavac - prelijepe olimpijske planine - mnostvo muzeja (samo je Zemaljski zatvoren) itd.
republika smanji doživljaje, nismo se o mnogim građevinama brinuli prije rata, da stranci ne popraviše slabo bi šta opstalo do danas ...pusti šuplju ...
Ta fora sa česmom očito svuda postoji, i u Barceloni nas je dočekala ista priča :)
Dodjite malo i na Dobrinju
evo onog mosta preko kojeg je konto preći ferdinand...
presao bi ga da ga nije cetaljski terorist ubio
...bgm, telegrafe, da znaš da jesam :)