Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko kaže da se sta promjenilo. .. jel?
...k'o o kome...zec o kupusu...
Vidi se vala.
Ova danasnja generacija je vodjena Sejtanom koji ima prodaje ovakve price da samo "uzivaju" u zivotu,putuju,TROSE i TROSE jos vise. Znam licno 10-tak momaka/cura koji su proputovali svijet naravno na neciji KREDIT. E u cemu je problem? Pa prvo ti ljudi trose pare koje nisu zaradili ili dizu kredite koji je sejtanluk (pare zasnovane na lopovluku) a drugo unistavaju planetu Zemlju kao niko drugi a ti isti onda kukaju kako Zemlja propada a oni je najvise unistavaju. Na Zemlji ima 7 milijardi ljudi,zamislite kada bi SVI radilo ovako pa se provodili i putovali kao sto sam Sejtanski sljedbenici preporucju pa planeta Zemlja bi propala za 7 dana. Ali danasnja generacija je sebicna koja gleda samo sebi da si ugodi.
Don't hate the player, hate the game.
Jest vala, tako je. Treba se "zatvoriti" i fizički i mentalno u vlastitu kulturu koja te u svakom pogledu ograničava i funkcioniše po principu "ma kako ćeš to, ma ne možeš to, a što ti to treba, ne valja to tako" i koja ti ne dozvoljava da proširiš vidike i upoznaš neke nove kulture i naučiš nešto novo u ovom kratkom životu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)