Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRBI I HRVATI U SFRJ SU 45 GODINA KRILI STECKE OD UNESCA SAMO ZATO STO SU BOSANSKI
Ma ni pili ni jeli samo stecke krili xaxaxaxaxaxax
@Danka ZASTO SU INACE TEK SAD PRIJAVLJENI????
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
Eto novaca ako se bude mislilo glavom
ja mislim da su to sve bosnjacki po krizevima uklesanim na kamenju se da primjetit
pa sad mi je sve jasno vi ste bili krscani pa ste izdali svoju vjeru pa postali muslimani pa se sad ponosite na svoju krscansku povjest .. zanimljivo
@novi- Nismo mi izdali vjeru , mi smo se vratili pravoj istinskoj vjeri , kao nas brat MUstafa , imenjak tvog pra pra pra pra djeda ..
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Mi jesmo mala zemlja ali puno istorije je ostalo "posijano" po ovoj napaćenoj zemlji....jadno je to da mi nista ne cijenimo, nama vazda treba neko drugi da nam kaze šta i kako....npr. selo Arnautovići na saobraćajnoj petlji na ulazu u Visoko, tu je mjesto koje se zove Mile, e tu su ostaci crkve (temelji) gdje su krunisani bosanski kraljevi...sve je to bilo zapušteno, zaraslo, tuda su se čuvale ovce, sralo se i zapišavalo....sada je to drugačije, ali činjenica je da svi na svijetu poštuju svoje, jedino je kod nas nebitno sve osim čevapa, *ičke i narodne muzike....i onda se ibretimo što nas niko ne zarezuje ni 2%
Srbski stecci hahahahahha
STEĆCI BOSNE I HERCEGOVINE: Čak ni razaranja tokom ratova u BiH nisu previše oštetila pomenuta kamena zdanja. Ova umjetnička djela isklesana u kamenu možda su najpoznatiju reklamu stekla u komunističkom filmu "BITKA NA NERETVI".
Ih kraj toliko katoličkih stećaka, a Gospa se pojavila u Međugorju ! Bojkotuje ašćare ! A da su pravoslavci kakvi vjernici pojavila bi se njima !! Nije nikad ! Bogumili nisu priznavali Gospu i raspelo pa se njima normalno nije nikad ni pojavila ! A nemaju više ni registrovanu crkvu !!
@vojvodazmisic KAtolička crkva se ne bavi prevarama naroda. RIječ je samozapaljivom bijelom fosforu u svijećama koji pali nakon dvadeset minuta nakon što je izložen zraku ! A dotle PAtrijarh moli ! :))
Imaju li jos ustipci na radimlji
Mashallah Mashable!
Lepo
Lepo
@EvilWolfko xaxaxaxa mozete vi to gospodine ol mnogo bolje. A da pokusate ponovo. .!.