Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelijep grad koji je izgrađen nažalost izrabljivanjem radnika svih nacionalnosti
da čestitam aljoši iz narodaipravde na izabranom mjestu ličnog šofera presjednika stranke. e moj aljoša malo bilo tri fotelje u sda pa sad na šofera spao, u tebe nije sa konja na magarca u tebe sa konja na jarca
Joj brate, novinari otišli da snime reportažu i video, i to sa mobilnim telefonom koji drže uspravno dok snimaju. Briši video molim te.
Baku je super! Oni sigurno ne loze gume, ugalj, i sve sto im dodje pod ruku. Oni ne bacaju flaše, kutije od cigara o sve sto nam bude višak u džepu po ulici kao mi. Oni ne bacaju madrace jorgane i stari beton uz Neretvu kao mi...
I oni imaju svoju srbiju i hrvatsku...(rusija..turska)..koji ih "blago" gledaju...😂😂😂😂sa sve silnom naftom i gasom
... i vladine propagande
Svako malo “moramo priznati”
Azerbejdzan i Kazahstan kazu bogati,jesu neki,bio sam tamo i vidio da je raja vrlo siromasna,za turiste je onaj jedan dio izgradjen da se prikaze kao idila a u stvarnosti je sve drugacije
Ali zato je ostatak države većinom na nivou Romanije. Imate od prije par godina The Grand Tour epizodu kada iz Gruzije u Azerbejdžan pređu. Do Bakua velika većina voze prastare Lade i slično. Kao da su ostali u na početku 90-ih. Čak i bliska okolina Bakua je takva.
i tamo ako si sdaovac i uvlakač, ima nade
Azeri su Šije Iranci, iskoristili radnike pa ih poslali kući bez novaca. Isti sistem kao Dubai i naravno ostale zaljevske zemlje Perzijskog zaljeva. legalan robovlasnicki sistem.
Grad ,bespravnih gradjevina, prljavih i nesigurnih ulica i skupog goriva, koji ??
Beograd, na vodi?
Bas bih volio posjetiti ovaj grad......ah puste zelje...
Celu noc se smenjuju boje zastave ili covek koji mase zastavom🤣 i kad da oka sklopis
Koliko kosta gorivo, dug test ne mogu da citam sve
Obećana zemlja za prostituirte hanume iz bih
Cim ti meni reportazu pocinjes sa "mahanjem zastavama", odmah zakljucis jos jedna postkomunisticka zemlja u kojoj manjina pokupila kajmak, a narodu i dalje prodaje price i komunisticke floskule.
Niste imali kulturu da probate nove hrane, čuj smetali vam voćni sosovi. Za vas je samo pura i bili biste sretni!
Sto se ti nadje uvrijedjen sa tim?
Ti svoju teletinu zalij kompotom, jebli te voćni sosovi.