Trenutno živi u Makarskoj
67

Amerikanka šokirana cijenama ležaljki na Hvaru: Pogodite koliko sad košta

L. R.
Screenshot/TikTok
Screenshot/TikTok
Amerikanka Niav nedavno je na svom TikTok profilu podijelila video u kojem objašnjava koliko su cijene porasle na Hvaru otkako je posljednji put ljetovala na ovom hrvatskom otoku.

Naime, ona tvrdi da je na Hvaru posljednji put bila prije četiri godine. Stoga se ona šokirala koliko su cijene zapravo porasle u posljednje vrijeme.

Inače, ova Amerikanka prije godinu dana odlučila je preseliti iz Kalifornije u Makarsku te vrlo često na društvenim mrežama dijeli zanimljivosti iz svog života u Dalmaciji.

@mylifeincroatia I’m sorry, but whaaaattt?! Hvar is wild🤯 #hvar #hvarisland #hvarcroatia #croatiatravel ♬ original sound - Niav in Croatia ✨

"Na Hvaru sam. Ovdje nisam bila četiri godine. Hrvatska je sada promijenila valutu u euro. Pogodite koliko sad košta ležaljka u poznatom beach baru Hula Hula. Po osobi za jednu ležaljku košta 40 eura. Molim'" poručila je Amerikanka.

Podsjećamo, ovo je samo jedna od brojnih reakcija na cijene u gradovima na obali Jadranskog mora. Nedavno je nekoliko računa iz Trogira dospjelo u medije, gdje je jedan od turista kafu s mlijekom platio 4,5 eura, dok je drugi za ćevape i pomfrit platio 10,5 eura.