Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjede u kupeu Kinez, Amerikanac, Svabo i Bosanac. Dize se kinez i baci 10 kila rize kroz prozor. Ostali ga upitase ! : "Zasto " ? -Kod nas u kini ima je previse, pa se moze ! Nakon par trenutaka, amerikanac baci 1000 dolara ! Ostali ga upitase : " Zaasto ? " -Kod nas u americi ima ih previse, pa mozemo ! Nakon par trenutaka, Svabo poce razgledati po kupeu, i pogled mu se zaustavi na bosancu ! Bosanac ga tuzno pogleda i rece !! -"Nemoj jarane molim te"
naročito su kuje slične ženskom rodu.
Pa normalno da nemaju iste reakcije jer su drugacije odrasli i odgajani, isto kao i mi 'ljudi'..
A ima i pascadi sto su letargicni,lijeni i bez obraza!Isto ko da him je juneca glavusa rod!
Ma ne serite, sve ih pobit, ko ima zelju da ih udomi slobodno moze to svoje pravo da iskoristi, ostale laganica istrebljenje
Jednom su me jurila dva najbolja čovjekova prijatelja. Jedva sam pobjegao
htjeli te optimistično opljačkati :D
kako su samo sretni ovi ljepootani na fotografiji :))
nisu u sarajevu sigurno. nasi su tuzni bas :(
ne vlado, nisam primljena :(. nesto sad drugo pomalo radim, sad ce i faks, pa bice nesto, svako ima svoju nafaku :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)