Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...da vidim. odigraš partiju na stolu, na kakvom derneku = "papanka". odeš na kurs istog tog igranja na stolu, al na "studijskim daskama" = "dama"? kul, brate.turbokul.
to ti je isto ono kao "ako me vidis u grudnjaku sramota je, ako sam u bikiniju, ok je"
@yesenin1 ...obični prenos namjenskih osobina držača grudi na moralni nivo. grudnjak je "underwear" a bikini to nije. isto je i sa ultra minićima. iako bikini (donji dio) pokazuje sve.
Cuj kamp, zar nije makar Visoka skola..?
Pita trecu: - Zanimanje? - Ma ja onako, od bandere do bandere... - Pisi: elektricarka
Priveo milicajac, u sred noce, 3 ženske, pa pita za zapisnik? - Zanimanje? - Plecasica. - Pisi: kurva. Pita drugu: - Zanimanje? - Stilistica. - Pisi: kurva. - Zanimanje? - Plecasica. - Pisi: kurva. Pita drugu:
Gdje je to prvi put? Pa dovodili su i birvaktile "trbusne plesacice"....Eeeee....
Nargile su tu, evo i trbusni ples. Kad ce kamile i dihtuzi
Krv vam .ebem kurvinsku. Uvode i ovaj vid prostitucije na mala vrata putem plesa. Znaju da su Arapi i Turci preplavili Sarajevo i da im u turističkoj ponudi treba ponuditi novi vid legalne prostitucije.
Jesu li I koke orjentalne
Super. Korisno i lijepo.
imal jos nesto pa da se ne kaze prostitucija?? inace imat ce oni posla... arapi su tu... valja ih usreciti!!znaci radionica je moderan naziv
koja si ti primitivka...:/
...halooo..KLIX...na današnjoj križaljci, nije NAŠ glumac ;-))
fina ova Lejla
Beli denser, crni denser 😀
Samo nek' je veselo.