Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uvijek mi je bilo zao umjetnika koji su zivjeli kao bijeda, a sad se za njihova djela gadjaju ciframa sa Bog te pit'o kol'ko nula.. al' hajde, makar svijet vise nece biti uskracen za 1500 umjetnina koje su camile u mraku :) to je ipak pozitivna vijest za sve one koje vole ovakvu vrstu umjetnosti ;)
WATAFAKA!
2013 god.. senzacionalan naslov Pronađena kolekcija vrijedna milijardu eura,citajuci text saznajemo da su to uradili nacisti.ali nw saznajemo samo to vec da je vijest toliko bajata (Prema pisanju magazina, djela su pronađena slučajno početkom 2011. godine, kada su poreski službenici ispitivali Corneliusa Gurlita) da je smrad ovog lčixa poceo da mi prelazi u sobu i gusi me....
@koga_cega, Kad se pravi inventura u granapu da se popise tariguz i zejtin zatvoren je dva dana! Za verifikaciju originalnosti,vrijednosti i porijekla bilo kojeg od takvih djela moraju se konsultovati experti iz mase oblasti koji rade u razlicitim zemljama. Moraju se analizirati uzorci u par laboratorija ( zbog sigurnosti) i na kraju se sve to mora katalogizirati/dokumentirati. 1500 takvih radova nije granap!!! Sad mozes zatvoriti prozor-ubice te propuh:)
Eto love za Izrael
Izrael nece nista dobiti! Samo nasljednici ako mogu dokazati da je njihovo.
lijepa vijest za ljubitelje lijepog. Jos da se braca Rusi malo potrude da "ociste" podrume.
Kako mogu biti na silu otkupljena ? Razumijem samo otkupljena ili na silu oduzeta ali na silu otkupljena mi bas i nije jasno .
Tako treba ostaviti razuman komentar a ne kao ovi odmah po dislajku pucati . Doduse kao da mi sta znaci lajk ili dislajk ali eto simbolilka ipak