Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislio telefonske govornice.....
Slika br. 4 "AlUsraIslamskiCentar" xaxaxahahahaah
Nisam oduševljen.Ko neki remont štandova za pečene piliće.
Eh, ovo je vec nesto. Lijepo, a korisno
Nije plaho tesko udaljiti se od "tradicionalnih oblika islamske arhitekture": Napravis nesto sto nije dzamija i sve okolo ubjedjujes da je projekat shopping centra kojeg nisi uspio prodati 10 godina zapravo dzamija i islamski centar. Samo napisi sta na arapskom iznad vrata i eto love od muslimana.
Ti si sunce koje blista s nebeskih visina, Drugi Resuli su zvijezde što sjaje iz tmina. O, zefire, kad poletiš do Medinskih strana, Poselami onog što ga moja duša sanja. Ti si kao cvijet nježan, kao mjesec ponosan, Ti si more od ićrama, najljepši ti si san. O, zefire, kad poletis do Medinskih strana, Poselami onog što ga moja duša sanja.
Kao sedef sjajni školjkin kada se rastvori, Takav je tvoj osmijeh blagi kada ga progovoriš. O, zefire, kad poletiš do Medinskih strana, Poselami onog što ga moja duša sanja. Takav miris ne imade ni safran ni mošus Ko zemljica što pokriva tvoje tijelo i kosu. O, zefire, kad poletiš do Medinskih strana, Poselami onog što ga moja duša sanja.
Kabine za samoubice x)
Nema sta vracat tu kulturu tamo kada nikada u povijesti nije ni bila...dosla s imigrantima
@champolion3 jesu jesu, samo nisu znali dok ih nisu decimirali. Ono malo što je ostalo prisjetilo se. :)
škutori i četalji, može samo jedan trenutak da napravim kokice, pa onda počnite s komentarima. hvala lijeo
@Lostframe nemaju ljudi danas obzira. vidiš ti to jarane moj, ne mogu sačekati ni da iskokam nabrzinu. evo čitam upravo, danas su pravo raspoloženi naši zemljaci. deru, nimalo ne štede šovinističke komentare. sipaju sa svih strana, nema šta, pravo plemeniti ovi naši kršćani. doduše, ne smijem ni zaboraviti miroljubive ateiste. samo naprijed momci
Ne zaboravi na hladno pivo
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bakljava