Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poznati mi nešta ovi ljudi...Gdje izlaze?
wtf is "hipster"?
Obuci uske hlače u crvenoj boji, pripijenu majicu, šeširić na glavu, i pod obavezno one crne naočale bez dioptrije, i eto ga hipster si..:D
Jel ovaj članak već bio objavljen na Klixu ili sam ja ovo gledo negdje drugdje...
Znaci ovaj klix je smijesan. Neko dijete sjedi kuci u gacama i za 400KM copy-paste-a clanke s anadolije u google translate da bi objavio na ovom tzv. "informativnom portalu". Ako ce vec tako, onda je lakse bilo samo kopirat postojeci clanak: http://www.klix.ba/magazin/zanimljivosti/da-su-gandi-lenjin-mandela-i-che-guevara-bili-hipsteri/141213003#7 Znaaaci, nidje veze!