Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najdivnija bića, ne samo psi, sve životinje su bolje od ljudi.. P.S Za problem pasa lutalica kriv je čovjek koji neće da plati sterilizaciju svog psa nego ga pari na ulici i kada se ošteni pas sve na ulicu izbaci, ne bi ni oni voljeli da su na ulici, nego da imaju topao dom, obrok i t.d..
Ljubavica draga!
Koje divno i brizno stvorenje!
Naši doktori veze nemaju treba him otkaz dat,a uposlit kerove.
Ne postoji bolje bice na planeti od psa!
usljed vrlo teske povrede glave jos 4.5 godine sam u riziku od pojave epilepsije... po stranicama.. mogucnost pojave mi je od 30% na nekim do 65% na drugim :(
Nema predaje! Stres od sebe odmakni i to je to!☺ Zelim ti sve najbolje! ❤
hvala ti, naj smjesnije je sto pise da se u 90% javljanja, epi napad javi u roku od sedmice nakon povrede mozga... a ja sam tad bila u komi xD pa totalno ne znam jel moguce da se tad javi ( ja mislim da nije moguce)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nije 'mozda' najbolji covjekov prijatelj, nego i jeste i najodaniji i najbolji
Zato ja volim pse.