Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da ne mogu kada su to iskreni dječiji osmijesi
...ma srbadija krade i otima od ovih izbjeglica...eno hvale se kako srpski policajac pomaze djeci,a lik je Albanac...vazda su se kitili tudjim perjem...
Ovo prvo dijete ovako crno nije iz Sirije; sigurno iz Mostara.
I think you can be a teacher to me :)) Why not! I would be happy...
ma da, savršena ljepota bola... a la američka bolest
A sjetite se kako se pisalo kad su svi nasi bili izbjeglice ! Nigdjje nisi mogao procitati nesto pozitivno ! Sad se uvjerite da je medija kurva i radi od vas sta hoce !
Svima koji bi željeli da pomognu ovim ljudima najbolje je da natovare torbu odjeće i hrane, sjednu u auto ili autobus, odu do Beograda i provedu par sati u ovom parku. Neka se upoznaju s nekim, podijele to što imaju onim koji su ugroženi. Uplaćivanje na neke račune, slanje robe putem humanitarne itd itd mislim da ni pola od toga ne dopre do ovih ljudi, nadam se da griješim ali s obzirom da sam bio u par humanitarnih i s obzirom da sam vidio šta je SDA uradila nakon doniranih sredstava za poplave u nekim općinama... smuči mi se sve to, rekao sam da ću od tad uvijek samo lično davati donacije u ruke ljudima za koje znam da im treba. Ne dam više nikom indirektno ni 1 KM.
Na ovo bi samo kamen ostao imun😢
Nidu djeca ni za sta kriva.
Srbi u Srbiji i ovi bosanski "partizani" su dva totalno razlicita pojma. Beograd je lijep grad ,a beogradjani dobri domacini i kafane/nocni zivot im razvaljuju.
...ma ne mozes ti to nasem Bosnji objasniti...sutra kad bi se Karadzic i Mladic izvinili za zlocine i pohvalili nase bosnje kako su dobri ljudi ovi nasi bi im podigli spomenik u Potocarima i na Markalama...
Covjece, ovo dijete isto Ewoks kako je "cute" :-D
...i ja sam med medeni,a nisam dijete...
Svi bi se oni rado svojim kućama vratili da imaju gdje.Nažalost svijet se mijenja i njima nikad neće bit' kao nekad.Kao ni nama doduše.Ja bih najradije u 80. godine se vratio,bez obzira kako se tada zvala moja Republika.Al' ne može nit će kada moći,samim tim što ni čovjek nikad neće biti sve mlađi i mlađi,upravo je obrnuto.E kad to saznaš onda se moraš suprostaviti sadašnjosti i gledat u budućnost. Ovaj problem je sadašnjost,ljudima treba pomoć.Ovo je problem čitave Evrope.Da bi budućnost izgledala bolje za njih a i za Evropu,treba izać na ulice, mirno demonstrirat i dat državnicima do znanja da se uzrok ovome treba što prije odstranit.O ostalim problemima ne mogu sad.
Jedva cekam da izbjeglice u BiH stignu da vidim kako ce ih bosnjakistanci primit
da sam ove godine krenuo na hadž , odgodio bi to a te pare donirao ovoj napaćenoj dijeci ;)) tu su trebali svi uradit ak vjeruju u išta
Puki, ne idem ja na hadž i na džumu , ja ne tespiham po citav dan i drzim vaz o jedinoj čistoj vjeri;))) to rade ovi a lažu sami sebe
Jeremy Corbin dobio izbore za vodju Labour Party u Engleskoj. Pravi ljevicar. Cestitke.
Eh veoma dirljiv clanak, nesto covjeka stegne u grudima kada cita i vidi fotografije, a onda zamisli izbjeglicku stvarnost. Hvala dobrim ljudima koji se brinu za ove nesretnike, hvala Srbiji koja se ponasa ljudski i cini sve sto je u njenoj moci. Nadam se da ce se smjestiti u cvrste objekte jer dolazi jesen, zima.
Prve dvije slike su mi uljepsale dan! a kako sam sjadak!! 😀❤