Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma jok on ti je iz \"sehicke vamelije\" a znas kako to ide kod takvih, malo kukas, malo trazis od svakog, pa dobijes sve, samo moras ponavljati \"da se ne zaboravi\" i ostalo sto ide uz to
Brate pazi malo na jezik. Mjesec je RAMAZANA. Prije nego što nekome spočitaš krv u venama, sjeti se koja tvojim venama teče. Kad smo već kod riječnika, izgleda da ti je MAAAAJKA \"haram rodila\". S takvim riječnikom ne možeš biti ništa drugo, a posebno ne za ramazan.
kaze meni ona slozi mi ga da ti oprostim. i ja joj ga slozim
znam da bi mu oprostila jer , kako kažeš, imaš veliko srce i šta god da uradi ti bi mu oprostila. možda je fazon u tome što te taj momak ne želi .. !? pa boluješ ovdje na klixu !
ee ne bih mu oprostila pa taman umrla..
@Bumbar Nemoj da se smaras i da nasjedas na provokacije. Odaberes sebi par bitnih ljudi, sve ostalo pa-pa. Svo zlo potiče od ljudi, zato s njima ne treba imati posla. Pa zar i ovi komentari nisu dokaz s kim zivis i kako treba sve kolektivno da ignorišeš.
Bumbare ko diro\'o tebe mišu mali?
@Bumbar Važno je da ti misliš da je \"mjesec Ramazana\" i da meni držiš lekcije da se \"suzdržavam\" i mislim na \"bratstvo jedinstvo\" dok ti \"braća\" iz Srbije zapišuju Džamije i vrijeđaju Džematlije po Srpskom entitetu..Aferim ! @Bumbar Smrdo nema tih para koje bi mogle da nadomjeste mog oca koji je poginuo braneći ovu humor-državu. I ne ,ja nisam imao nikada privilegije iako sam dijete šehida - borca za državu BiH. Za tvoju informaciju već 96 godine nas je država \"BiH\" istjerala iz stana kojeg nam je dala na korištenje. Od 96 do 2005 smo se pomijali po kolektivnim smještajima dok napokon nismo skupili šta para i uselili se. A ti \"Sarajlijico\" napaćena bi trebao da znaš ,da ste vi Srebrenicu prodali Četnicima za komad \"Šeherskog asfalta\". PS: Veće i više cijenjene \"patriote\" od nas su one pobjegulje koje 92 pobjegoše kad je zagustilo ,a garant i ti takvim \"napaćenim\" pripadaš...
Sad ova hanuma priča jaranicama kako je provalila bivšeg na kliksu pod nadimkom \"snješko\" . Vidi se da je djevojka baš zaljubljena i da joj ne izlazi iz glave taj momak. Iskreno se nadam da će te se pomiriti i oprostiti sve jedno drugom . Sretno vam bilo !
Oprosti mi A..ll..a..h..u.. dragi na drhtavoj ruci!
AKO SI BAŠ DOBRA BIĆU JA ON I VOLJEĆU TE OBEĆAVAM ! AL MORAŠ DA GRMIŠŠ !!
HAHAHHA KOGA TI TREBAŠ ? DŽEVADA ?? DJEVOJKO AKO TE JE BLOKIRAO IMAS BROJ MOBA JAVI MU SE. PITAJ GA, RECI CE TI DA NIJE OSTAVLJAO NIKAKVE KOMENTARE NA KLIXU POD NADIMKOM SNJEŠKO. JA SAM SASVIM NEKO DRUGI ..
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH ŽENSKA GLAVO TI NISI NORMALNA !!! BOG ZNA ŠTA TI MISLIŠ KO SE KRIJE IZA \"SNJEŠKA\" ... TE SVOJE LJUBAVNE PROBLEME DIREKTNO RIJEŠI SA TIM SVOJIM MOMKOM . BGM JA NISAM TAJ ....
A šta se ti javljaš? Nakon 4 godine opsade i 11 541 žrtve, većinom djece i mladih dođes u MOJ grad kao izbjeglica, primim te kao čovjeka, da bi mi razvaljivao sve čega se dohvatiš i čak skidate slova s spomenika našoj djeci žrtvama rata. Pa više smo mi djece izgubili u ratu nego vi sveukupno žrtava Srebrenice!!! Svaka čast i poštovanje za sve žrtve, ali vi ste svoje dobro unovčili. Gdje god dođete odmah počnete da pričom djeca šehida itd. Hajde poklopi se ušima papak! Koliko nas ima u ovom gradu koji smo naHeiI3ali u ratu, pa nemamo NIKAKVE PRIVILEGIJE....dosta i vas!
TI NISI OK ! BEZ OBZIRA KOLIKA LJUBAV BILA , SAMO BUDALA MOŽE SVE OPROSTITI ! ETO MOJE JE SRCE MALO , ALI KAD VOLI TADA JE NAJVEĆE ;) A KADA GA JEDNOM POVRIJEDIŠ ONO ZABORAVLJA DA JE IKAD VOLJELO !
ma neee znaš ! nisam ja onaj snješko što se zimi od snijega pravi . ne znaš ne znaš
PUSTI TO. A KAD PONOS DOĐE PO SVOJE ?? JEL I TADA VELIKO SRCE PRAŠTA ??