Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj ba belle mojne srat.
glupi li ste majke mi.vi pravopis ne znate.nikad se nije govorilo kahva,jer to nije književni izraz i ni u jednoj citanci toga nema.ali jedino ako ni u skolu niste isli,sto je najvjerovatnije.
hajmo sad bravo za mostar!!!!!!!!!!
ma u svakom slucaju nek je mostar zivnuo....to mi je bas drago....te ta ceremonija, te ta kafa tj dzezva, pa sinoc sam na najmanje tri strane televizije gledo te skokove odozdo, sto su bili neki zajebani skakachi....super, mostar je to zasluzio....godinama ga jebu i dave usrani nacionalisti a ujedno ga i sramotili....ovako fakat pravi mostarci i njihov duh dolaze do izrazaja.....
VISOĆKA ĐEZVA BI TREBALA PROSLAVITI VISOKO A NE MOSTAR!!! GADOVI GLUPI!!!!!
Tu ste džezvu ukrali od Visoćana!!
mostarci su uvijek bili prava raja, za razliku od onih kompleksasa iz zenice i tuzle koje antagonizmu prema svemu sarajevskom uce jos u obdanistu! Uzas. SARAJEVO-MOSTAR ZAJEDNICA BRATSKA
BRAVO ZA MOSTAR, BRAVO ZA VISPAK VISOKO!!!
Nisam znao da Turcima Mostarski most toliko znaci. Pozdrav Gurabija | 31/07/2004 17:41:25 BUDALE ČOJKA NORMALNO DA IM ZNAČI KAD GA JE TURCIN I IZGRADIO...ETO SAD ZNAS:)
eee.... Mostarci znaju napraviti dernek, ko nas Sarajlije jebe kada ne znamo. Napravimo jedan usrani filmski festival za koji govore da je najveći spektakl te vrste na balkanu ( znamo svi šta je bilo prošle godine tako da se ja naserem na ovu izjavu) i mi mislimo da smo neka prijestolnica.
komentar Masala dzezve, hanuma drzi veliku kasikicu. Kad je onlika dzezva i kasika koliki li je mlin i koja li je mlada ceketalo imala u rukama.
hej 'mostarac', ono sto mi se svidja kod tebe je pravi odabir rijeci, bas se vidi da si nekako nacitan, sto, naravno, ima uticaja i na bogatstvo tvog vokabulara i nacina izrazavanja i komuniciranja. hvala ti sto postojis! a velika je sreca i to sto nisi sam i sto ces vrlo lako naci sugovornika na tvojim talasnim duzinama i jednakim sposobnostima. daj, molim vas, nekako se uvezite, pa pokusajte osnovati neku stranku, jer takvi nam upravo i trebaju. glasat cu za vas jer vi ste nada u bolje sutra i kljuc za ulazak u evropu i svijet. jos jednom, hvala vam i samo nastavite tako, mozda i vi nekad udjete u guinnessovu knjigu rekorda.
A ja mislio da ce se znati iskoristiti obnovljeni stari most. hoce al kurac. jebala vas kafa.
sta je ba, brisete komentare, pisalo je VISPAK iz SARAJEVA...ovde zasluge pripadaju VISPAKU...svaka cast VISPAK
ne smeta mi da se svako izrazava kako hoce, 'kafa', 'kava' ili 'kahva', al mi smeta da se u jednom tekstu ta ista rijec jednom napise ovako, a jednom onako. i za "seronju", posto vidim da je neobrazovan i jadan ne zna ni koji jezik govori, ovdje niko nista nije prevodio sa hrvatskog na bosanski, jer da je tako, upotrijebio bi rijec 'kahva'. opustite se ljudi i govorite kako ste oduvijek govorili!!! a mostaru i mostarcima cestitam na ideji i trudu i samo naprijed i ne budite optereceni ovim budalastinama!!!