Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To se trazi, poskidajte onu bruku s grbavice sa portala i dajte vice pičića.
watafak ?
@sa....Paaa....ne oblacimo se za vas. Bar ne one pametnije. Svidja mi se odjeca sa prve i druge slike i naravno siroke pantalone!!
mislite sainsbury\'s?????? a i bezze je kolekcija, mislim sainsbury\'s...nidje veze!!!
podero bi je ko peder playboy
Jedino na ovoj 4. sliici mi se svidja :))
Koje obline? Ova zenska ravna ko fosna, jedino joj faca obla!
Za zene: Muskarci ne vole one siroke hlace. Iskren pozdrav.
Pričajte vi šta hoćete, ali ja ni na jednoj nisam vidio istaknute obline - niti ih nešto posebno imaju. Možda ove na slici imaju obline po nekom ISO standardu ili neku varijantu obline-lights. Nikakva odjeća ne može na mršavoj (ćoškastoj) osobi istaći obline. To je i ovdje slučaj.
Zena koja ima obline, ima ih ma sta da obuce, to je slucaj i sa ovom na fotografijama. A mi koje to nemamo moramo se debelo potrudit oko odjece :(
najjači komentar u 2011 godini :)
:D meni se svidjaju i slike i kreacije i ona :D
A da ja vas, pitam nesto - Sta je sa 500 miliona neprijavljenih Kineza? A? Cutimo? Cutimo! Neprijavljeni Kinezi, 500 miliona, oni kopaju tunele, kopaju rupe, do Moskve, do Pariza, do Londona, do Vasingtona... Svetska globalizacija vodi specifican rat protiv cele planete... Ko je srusio Berlinski zid, ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj, i gde je Isusova ruka...?