Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo nez gdje nadju ove tulave ruzne face i za njih kazu da su modeli
Jer nece niko da radi za njih
Stani malo, pa zar ZARA nije španski brend, zemlja koja najviše kritikuje Izrael?!?!?!
BOJKOT
Ne bih da pametujem, ali ko je povezao ovo sa Palestinom?
eto fute,idite opet u Zaru i kupujte onaj hamelj od garderobe
Znaci reklama Zare odmah bojkot al 4 Zetre Prijovicke i skakanje do jutarnjih sati nema potrebe za bojkotom…koji licemjeri u pm! Znaci kad ja slavim i radujem se nije rat al kad vidim nesto sto svakako ne kupujem i asocira me na nesto onda bojkot! Pa jbm ja onda svakog ko novu bude slavio,il je rat il nije,odlucite se vise!
Kako glupo poredjenje 🙄 Stvarno?!
Pa pojasni glupane zasto? Znaci u redu je kad Benjamina kiti jelku i kez od uha do uha al nije u redu sto neko u reklami vidi sto je nigdje veze! I da,Zara je prva zatvorila sve i jednu od 84 radnje u Izraelu onog dana kada su krenuli sa bombardivanjem palestine…
Bosanci najviše pričaju o bojkotu, a najmanje ga poštuju. Žalosno
Nacionalisti u svemu vide nacionalizam
pa nije baš sve politika.
Koja glupost od teksta i još što tupavo laže u vezi Zare... Jeste evo svi Evropljani ćemo da bojkotujemo Zaru zbog tamo nekih terorista muslidža. Sprdnja. Vi niste normalni, par komentara im na društvenim mrežama poslali neki Muslimani ko zna odakle i kao svi Evropljani su šokirani.
Zara je cionisticki brend
Bolesti umovi. To se ne može objasniti. Samo ta Zara što je radila radila je. Tu više normalan ne ulazi.
svaki put kad bih kupio bilo kakav komad iz Zare debelo bih se pokajao... smece od robne marke.
Pa sta ocekujes od brenda koji malo-malo izbacuje kolekciju? Niti to ima vremena da se lijepo iskreira, niti da se napravi. Ta odjeca je namijenjena da se obuce 5 x i baci. Sto bi se reklo - boft. A najgore je sto ima i gorih od Zare.
Samo neki jeftiniji modeli i to zadnjih nekoliko godina. Sjećam se kad sam kupio jedan Zara sako 2013-e, od 116 €. Bio je perverzija. Baš kao i jedne pantalone 2011-e, kao i jedna bluza 2016-e. Sve vrhunski komadi garderobe.
Hajmo žene rutina, rutinaaa….
narod je def glup kao k
Pa to i jesu oni.
Morbidna ideja bez obzira koja je poveznica Uzas. Ne ide mi u glavu kakav je to (ne)čovjek.