Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...čini se da jača otpor "nesavršenih"...a fešn i kozmetik industri siguno time nije oduševljena...
ironija da ce selfiji donijeti i nesto dobro
strije nisu lijepe, ali svakako pokazuju kroz sta sve zene prolaze tokom svog zivota. radjas djecu, odgajas, brines, boris se i na kraju svakako nikome ne valjas. muskarcu uglavnom nisi dovoljno lijepa, djeci cesto nisi bitna. nije zenama lako. naravno ima izuzetaka ali tako je cesto.
🔎🎼
Meni je zao ovih zena. Mogu samo zamisliti koji su to kompleksi, ako im ovo vrati bar malo samopouzdanja, super.
jel moguce nemati ih nakon trudnoce? vecina zena ih dobije
Naravno da je moguce. Sve zavisi od zene do zene. Mojoj frendici nisu ni kremice pomogle, u 9mj. ih je dobila, ali sad nisu skoro uopce vidljive. Ima zena koje ih uopce nemaju, a ima i onih koje bas puno popucaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
..više bora....više iskustva.. ;-)
Bolje da ljulja nego da žulja ;)
Bolje je da ljulja nego da žulja ; )
Prije 15 dana je bio članak o ženama sa dlakavim nogama lafo ponose se time ,sad ovo, sledeći članak će biti o ženama sa bradon ,ne brkovima jer takva pjevačica već postoji već, sa bradom.
Postoje preparati za sprječavanje strija kao i za regulisanje celulita, samo treba voditi racuna o svome tijelu i nećeš morati da ga sakrivaš ili da se ponosiš njegovim nepravilnostima. Jer niko nije srećan ako je na njemu nešto ružno i ta priča da se ponose je za malu djecu a kad se zatvore u 4 zida plaču i pate što su takve kakve su. Lijep pozdrav!
bogam ovo na trećoj slici nisu strije sigurno haha
ja na nekim slikama stvarno ne znam koji je poremecaj u pitanju :D
Postoji granica između privlačnosti i, pa ovaj, ne privlačnosti :D
Sad gag ljutito i isfrustrirano frca bijesom sto nema nje i njenih masnih strija na slikama :D
Neka žene ne brinu - jer ona koja je htjela - ta ga je i primila ! Bitan je osmjeh :)
Znate sta, ovo su takve gluposti, uredu mozda pomaze zenema ili ne znam ti sta, ali na prijemjer nikada ja ne bi dozvolio svojoj curi/zeni da objavljuje po internetu svoje dijelove sisa, butina itd.
wow pa ti si pravi frajer!
normalna zena to ne bi ni radila..a necu nista reci, ispast cu opet konzerva :D
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
slave ko ocajne kucanice sto slave...
Meni je ovo ruzno, pa nek prica ko sta hoce.
haha ko me ovo nalijepi....hajde klix pokazi mi ove koji su ludi za strijama.
Ovi sto nam djele minuse sigurno imaju partnere/ke ovako zavodljive :)))) Kiki, mozes misliti koliko su vagale kad su do ovog dosle!!?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)