Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..šminka je čudo, a i rakija je 😂😂😂😂😂ona se šminka da mi bude lijepa, a ja se nalijem da mi bude još ljepša😂😂😂😂😂
mudre reci..
meni je drago da nikad nisam spavala sa pjanim muskarcem...i da me je svaki vidio i bez sminke
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
lijepsa je ona 100 puta onakva kakvu je Bog napravi nego kada od sebe sama ruglo ucini ovolikom sminkom. Ja sam uvijek nalazio zene bez sminke privlacnije nego one koje nose sminku, pogotovo pretjeranu sminku. Zena bez sminke moze da odise cistocom i skromnoscu koju muskarac koji zeli zenu za brak i porodicu cijeni mnogo vise od sminke i plasticnih sisa. Pretjerana sminka i plasticne sise uglavnom privlace muskarce koji traze brz i jeftin provod.
..brz jeste, ali da je jeftin ne bih se složio😂😂😂😂😂😂valja zaraditi novac uložen u sifonke 😂😂😂😂
@BuggsBunny Jeftin je relativan pojam. Drugo, jeftin ne mora da bude samo 'jeftin' u monetarnom smislu nego moze isto tako da bude i ocijena moralnog nistavila takvoga seksualnog cina. Trece, kako znas da ja imam 'bulu'?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vi ste ovdje ocigledno svi lijepi kao lutke pa komentarisete izgled ove djevojke ili vodate sve ljepotice pored sebe! Djevojka je samo pokazala moc sminke i umjetnosti kako je koristi i koja joj vjerovatno daje samopouzadnje, a ja ne znam nikog da zeni curu a da je nije vidio bez sminke..
Ovaku molis da se sminka
Jedna mala pjegava plava ne da mi mira kad je sretnem hoce nesto da mi da Kad je pitam sto bi mi dala nece da kaze samo klimne glavom kao da bi dala sve Idi mala, idi sto prije jos si mlada, vrijeme ti nije bjezi mala prije no sto padne noc Sve ove godine dala bi za jednu noc al mene nikad ne bi imala jer ja moram drugoj poc.........
ovo je dozvoljeno a hidzab nije??? ovim putem se moze promjeniti identitet osobe i ovo ne smije biti dozvoljeno zakonom i treba kaznjavati ovakve "uciteljice" koje online uce nase kcerke i sestre kako od sebe nepraviti nekog drugog. NA GOLI OTOK :P
kampjuter može prepoznati ovu po crtama lica, bule ne može
@isotope moze i "bule". zasto ne bi mogao??? imaju manje sminke od ovakvih...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ova je grozna i ovako i onako...
Moja mala pjegava, nešto me izbjegava...
Dobra šminka para vrijedi😂😂😂😂😂😂😂😂 I bukvalno i figurativno 😂😂😂😂😂😂😂
Mene strah ove slike
Nocas nema spavanja
Vise lici na scensku sminku(masku), nego na obicno sminkanje i prekrivanje pjegica.
@BuggsBunny Da, nikako nije seksi kad ti se razmazu obrve.
ZA koliko kila pudera je teža ? Zar joj ne bi bilo lakše da obuče burku koja svima smeta a kao ovo nikom ne smeta ?
one nam uporno pokušavaju objasniti šta znači biti našminkan, a mi njima pokusavamo objasniti kako su bez šminke ljepše.
Mogla je odmah Fasadex uzeti....ne bi izgledala kao statua.