Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Win win kombinacija. Koristiš kožu egzotičnih životinja pa svi pišu o tebi. Onda kažeš da nećeš više, ispadneš dobar (čak nešto kao spasilac svijeta) i onda opet svi pišu o tebi. Klikni Kime, spali nas sve...
Mozemo joj poslati kozice od suneta da ne propadaju bezeze
E odsada će koristiti kožu svoga hazbenda, Davida Bekana! 👢👡👠👗👜👝👛
zmija prava :D
im ko hoce
Mile Duduk ce veceras mirnije spavati, sigurniji u svojoj kozi.
Ruzna ko smrt na biciklu
.... antipatična do bola ....
Sto me zaboli Tuki za ovu vijest
ova zena mora pod hitno u fojnicu na banje
Bog je rekao, pa onda kaže... bla bla bla fuyijghočjghdy esjfy of gyoirdgj I onda 30 IQ populacija:😱🐏🐑😱😱😱😱 beee beee Amin.
Meni je drago što nisam inteligentan kao ti pa da mogu da razumim bajke na pravi način.
@federalac2000f Slažem se, samo poseban način se može shvatiti religija. Zbog toga i vidimo rezultate tog shvatanja pogotovo na bliskom istoku ili pak za vrijeme mračnog doba u Evropi dok je vladala crkva i njihov set bajki. Šteta što se ljudska civilizacija razvija i što inteligentne jedinke kao ti izumiru. Šteta što ćemo uskoro čitati o toj Božijoj riječi kao što sada čitamo u vezi drugih 3000 Bogova koje je isto tako kreirala ljudska mašta potaknuta emocijama.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hocete reci da je dosla pameti,ne vjerujem.