Moda i ljepota
0

Victoria Beckham na naslovnici turskog izdanja "Voguea"

Sarajevo-x.com
Victoria Beckham po peti put se pojavila na naslovnoj stranici slavnog magazina "Vogue". Ovoga puta odjevena u kratku crnu haljinicu i sa glamouroznim štiklama zablistala je na naslovnici turskog izdanja magazina.

Ranije se supruga proslavljenog nogometaša Davida Beckhama pojavljivala na naslovnicama britanskog, njemačkog, indijskog i ruskog izdanja magazina "Voguea", a za ugledni modni časopis pozirala je i sa suprugom, a na naslovnici američkog izdanja 1998. godine našla se i sa članicama svog nekadašnjeg benda "Spice Girls".

To što se nerijetko nađe na naslovnici prestižnog magazina Victoria smatra priznanjem za rad u modnoj industriji.

"Veoma sam cijenjena u modnoj industriji", istakla je nedavno Victoria koja je dugo godina prijateljica sa urednicom "Voguea", Annom Wintour.

Victoria Beckham je u novom broju turskog magazina "Vogue" pokazala svoj vitki stas noseći kreacije turskih dizajnera, uglavnom donje rublje, kupaće kostime i haljine, ali je iskoristila priliku da pokaže i nešto iz svoje kolekcije za sezonu jesen/zima 2010.

Inače, Posh trenutno priprema svoju modnu kolekciju, koju će prikazati tokom New York Fashion Weeka u septembru ove godine.