Šopingoholičari spavali ispred radnji
0
Versaceova kolekcija za H&M izazvala pravu pomamu kupaca
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo nasi seljaci misle da je to neka \'marka\'. kad kupis burberry kaput, gucci torbu ili bilo koje s.ranje tog kalibra (al\' ne ono sa sirana), e onda mozes reci da nosis markirano. kod nas se satro najvece face oblacile u espritu (ovo mi je prvo palo na pamet), a esprit za svjetske standarde 0!
Cuo sam da ce se ova kolekcija pojaviti i za bosansku pijacu
jedina kolekcija koja je iole bila dobrog kvalitat je os stella mc cartney, ostalo pravo HIM kinesko smece, platite etiktu bruku para
Volim H&M, predobra im je odjeca, i zao mi je sto ga nemam u Sarajevu. Ali ova kolekcija od Versace mi se bas ne dopada, Jimmy Choo je to mnogo bolje uradio za H&M, sa predobrim cipelama i haljinama!
Krpa ko krpa
je li donatelli i kosa plastična? raspašće se k\'o michael,sher,micky rourke...
H&M najnekvalitetnija modna marka,a versaci zivi kic
To su obicne krpice kojima ljudi pridaju veliki znacaj.Ti si ocito previse plitka kao i ovi na fotkama da bi to skontala.
HM najbolja stvar na svijetu! kada ce se otvoriti u Sarajevu? :(
koja guzva, kao da je Plameka Stojic dizajnirala