Glumica u Cannesu
11

Vatrenocrveno izdanje Eve Longorie za kraj festivala: Haljinom naglasila preplanule noge

N. O.
Foto: EPA-EFE
(Foto: EPA-EFE)
Premijerom filma "Elemental" zatvoren je Filmski festival u Cannesu, a među onima koji su ostavili utisak na crvenom tepihu bila je američka glumica Eva Longoria.
Longoria se pojavila u zadivljujućoj crvenoj haljini Tonyja Warda koja se vukla po podu, a imala je i izrez s jedne strane kojim je naglasila preplanule noge.

Haljina, koju je uskladila s crvenim sandalama na platformu, imala je zlatne detalje duž jedne strane, a koji su pratili izrez.

Glumica je i ranije tokom trajanja festivala bila u centru pažnje zbog svoje odjeće, a pojavivši se na projekciji filma "The Old Oak" nosila je gotovo potpuno providnu haljinu.

Za ovu kreaciju zaslužan je libanski dizajner Elie Saab. To izdanje je upotpunila jednostavnom šminkom, podignutom frizurom i nakitom.

Longoria je stigla u Cannes prije nekoliko dana kako bi promovisala kozmetičku kompaniju L'Oreal, čije je zaštitno lice.

Ona se trenutno sprema za premijeru filma "Flamin' Hot", kojeg je režirala. Ovo kinematografsko ostvarenje 9. juna stiže u američka kina.