Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...a skolovani kriticari bi mogli poceti da rade nesto :) Vanja tvoje fotografije cine ovaj svet podnosljivijim!
Vanja samo nastavi ovi zli ljudi koji ovako pisu o tebi ti se ustvari dive!
LA a ovakve slike...mogla se barem iskoristiti lokacija kako treba..a ni model nije narocito privlacan niti zna pozirati...
Svaka ti cast. Odlicne fotke. Samo dalje. Nadam se da ces za nas u ponedeljak imat jos neshto bolje.
Vanja Lisac kao fotograf je nula bodova
Pjan sam i meni se ovo svidja.. ako neko ima nesto bolje, nek pokaze
Najkorumpiraniji smo u Europi! Ili pak ne... Sta je sa Rusijom... A Sibir :P...
Nije bitno ko je ona , ali neko jeste, jer ni ja nisam niko, pa nista o meni ne napisase.
who the fuck is Vanja Lisac? ovo je isto kao i za Haljevca \"velike nade za bih slikarstvo\"...grohotom se nasmijaH
et ko vanja išla u geto Los Angelesa i sad nama prosipa šuplju.koja crna modna fotografija.ovo je smiješno.hajde ti jaranice studiraj nešto ko jaran denn. nemoj namaa šuuuuplljeeeeeeeee.
Fakat istina, a uvod kaze: Sarajka VANJA LISAC je među rijetkim fotografima specijaliziranim za modnu fotografiju u Bosni i Hercegovini; za naš magazin Vanja je govorila o svom radu, školovanju u Americi i novom početku nakon rata u Sarajevu, saradnji sa poznatim bosanskohercegovačkim glumcima, pjevačima, dizajnerima... :-) :-) :-) HOCU I JA DA O MENI PISHU :-(
Nisam upucen u fotografiju, niti neshto pretjerano znam o tome, ali evo citam Slobodnu Bosnu, kad ova cura tamo interview na 4 strane!!!! Meni su slike dobre ( model je ruzan kao lopov), ali kao sto rekoh, ne razumijem se previse u to. Sve u svemu, ova cura mora da ima barem nesto cim se svuda vrti. Haj sto je ovdje na sarajevo x, pa da kazemo da su ovo neki .. ili..., ali moram priznat da ne pise bas Slobodna Bosna o svima.... Mozete procitat njen interview pod naslovom : LICE IZA KAMERE: Vanja Lisac, fotografkinja MODNA FOTOGRAFIJA U BOSNI TEŠKO „PROLAZI“
@Maja-pa ja sam i dao konstruktivnu kritiku,a ne bezobraznu!Ovo je amaterski uradjeno i ko sto kaze post iznad mene(Gioto),dosta mrlja ima na senzoru(sto se ne smije desiti profesionalcu na foto-sesionu!!!!!).Mozda se neko zadovoljava ovakvim\"turistickim\"fotografijama ali ovo je neprofesionalno! @Fotograf-Ovo su amaterske fotografije,mozda si jio joj rodjak pa je branis,ali ovo je cisti Snapshot!
pokusavali smo, ali nema sanse da nas zapadne od Vanje. A ako ti je ovo vogue kvalitet, onda si blago receno, apsolutno corava, ili samo bezobrazno ignorantna.
Hmmm, ne slazem se sa tobom. U fotografiji moras da mislis malo dalje od \" sta pishe u knjiizi\", itd. Ko ti kaze da se ne moze slikat ako sunce direktno udara u lice, te da ti treba da se slika sa difuznim svjetlom? To nije istina. Sve zavisi, sta ti pokusavas da postignes!!! Pri tome, ako si dovoljno pro, mozes veoma lako da postignes izvrsnu fotografiju bas na taj nacin. Ovo se moglo uraditi jos bolje, ali ovo nije ameterski. Ne slazem se.