Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
grudi ok, noge smetaju, boze :D
Nisu izbrijane!
barem nisu morali gledati golog deena po cijelom gradu, ANDJEO SA GRESKOOOM lalalalala
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
jel to talibani napreduju prema Ankari?
Ko jos gleda gole noge na reklamama kad ih imas na ulici cele godine. Mada turkinje i nemaju neke noge. Sve neke krive, male, zdepaste. Bosanke su vec druga prica, dva puta ih uvije oko tebe, kao anakondin zagrljaj smrti :P
ne bih znao to za bosanku :-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ma lagano je skinuti traku
Samo u Turskoj... Sise gledaj, brate, do mile volje, ali noge JOK!.
Vagina nije medju sisama,vec medju nogama,mislim da tako rezonuju
Ali ovo nije gola zenskaaaa
jah, zabranjuju gole noge a sklapaju u brak sa blizom familijom...
Za one koji su protiv,kao Zgembo i ostali neka slikaju svoje zene i sestre u kupacim kostimima i neka postavljaju na bildborde
jasuki ne mozes zabraniti nesto sto se tebi ne svida, koje se slikaju u kupacem kostimu ne rade to uz prisilu nego dobrovoljno a koga smeta neka ne gleda i neka se ne slika. zamisli da svi mozemo zabraniti ono sto nam se ne svida gdje bi stigli.Ja bi recimo zabranila da polupismeni imaju pristup internetu ali vidis i oni tipkaju
Vala i nek su da hoce i kod nas... Da im hoce zabranit i grudi da se ne vide i da reklame budu pristojne. Kod nas na ulicama a i reklame na TV-u katastrofa. Jos samo nismo vidjeli sex i gole ljude u reklamama, jos malo pa ce i to. A ovi koji to ne podrzavaju da Bog da im majke, zene i kcerke bile na tim istim reklamama pa da vidim kako bi onda reagovali i dal' bi se tome protivili ili podrzavali.
pa na tim reklamama su sve lijepe i zgodne cure. ako nisi vidjela sex i gole ljude na reklamama nisi gledala tv.
@gladius Gledala sam ja TV no sikiriki :D... Ko je lijep i zgodan nema potrebe da se skida to ce se i onako vidjeti. Dunja, upravu si ali da li bi ti svojoj kcerki dozvolila to da bude gotovo gola na posterima, reklamama i sta ja znam a znamo koliko su muske misli prljave? Normalno da ne bi kao sto ne bi ni ja. Muskarci gledaju one koje se skidaju, a htjeli bi da zene one koje su pristojne (vecina). Uzimam primjer pjevacicu Sandru Afriku, danas sutra da se uda vrlo lahko bi moglo doci do razvoda jer bi joj buduci muz mogao vrlo lahko da prigovori skidanje. I upravu si, treba postaviti granicu i normalno se oblaciti i samim tim i reklame normalne snimati :D. Ko hoce da gleda golotinju ima samo dvije opcije- da se ozeni ili da ide u javnu kucu :-)). Pozz.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Absurdistan
Sta je sljedece, stavljanje feredze uz kupaci kostim?
Fino ih je Erdogan unazadio, nije ni cudo sto mu svako malo jebu mater i protestuju.
ja ne znam zašto se čudite, to vam je evolucija islama...
Slijedi odsiijecanje nogu ako nisu zamotane. Omg . Ne mogu vjerovati da su oni u NATO savezu, ne uklapaju se u taj civilizacijski krug nikako.
...jel ovo homeini vaskrso u turskoj?
xaxa Ajatolah!
kao sto rekoh prije,erdogan je seljacina kojeg ovde bosnje vecinski podrzavaju
NEMOJ DA OPET POCNEMO RASPRAVLJAT! :D
mogu sise a noge ni govora.
Neka bar sisa ako ne mogu noge, sta sad!?
Cuj noge,al zato sise mogu da ispadaju i dizu tukije kod muskih prolaznika?Pu jest to zatucana drzava.To ti isto da u Dubaiu zabrane da zenske hodaju u bikinijima al je navecer dopustena krhacina na svakih 50 m.Mrs bagro ljudska!!