Tanja Vujičić, Miss BiH
0

U haljini Plamenke Stojić na finalnom izboru u Kijevu

Sarajevo-x.com
Misica BiH Tanja Vujičić 5. septembra putuje u Kijev (Ukrajina), gdje će 4. oktobra predstavljati BiH na finalnom Izboru za Miss svijeta.

Protekla dva mjeseca naše misice bila su ispunjena mnogobrojnim obavezama- upoznavanje BiH, spremanje koreografije za talent show, pripremanje odjeće, obuće i kozmetike koja će joj biti potrebna tokom jednomjesečnog boravka u Ukrajini.

“Ovo je za mene bio jedan divan period ispunjen mnogobrojnim obavezama”, kazala je za naš portal Tanja Vujičić, dodajući kako je veoma teško i odgovorno biti najljepša djevojka u jednoj zemlji.

Iako je stekla veliku medijsku popularnost Tanja ističe da je "ostala na zemlji" i da su joj prijatelji i porodica jako važni i pored toga što joj je titula Miss BiH donijela mnogo slave.

“Veliki broj ljudi je zaslužan za moj uspjeh. Uz mene su članovi moje porodice, moj dečko, prijateljice Daca i Jelena…”, ističe Tanja.

Iako se svjetski izbor u Kijevu bliži Tanja kaže, da nema treme.

“Treme nema, ali sam sigurna da će je biti kad stignem u Ukrajinu. Trenutno mi je najvažnije da dostojanstveno predstavim BiH”, priča Tanja, naglašavajući kako će idući mjesec sigurno biti jedan od najljepših u njenom životu.

U koferima naše misice naći će se mnogo odjeće, obuće, kozmetike renomiranih svjetskih proizvođača, ali i večernja haljina bh. kreatorke Plamenke Stojić iz modne kuće Carmen Line, koju će nositi u finalnoj noći.

Skriveni talenat Tanja će kako kaže, pokazati izvodeći popularni ples ča, ča, ča.