Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije nes ali je lijepa
nije lepa,ali je licno poznajem i mogu reci da je savrseno zgodna!
Kako je fuj :s Pa nije vrag da u cijeloj BiH nemamo lijepih djevojaka, pobogu, kad se samo sjetim svih naših missica ne znaš koja je gora... Ana-Mirjana je bila vrh, al\' zato nje i nema u tom poslu više, pametna.
Tanja bez sminke i u prirodi izgleda mnogo bolje nego sa sminkom i na ovim slikama... Tanja puno pozdrava i sretno!!!!
dobra
“Ovo je za mene bio jedan divan period ispunjen mnogobrojnim obavezama”, kazala je za naš portal Tanja Vujičić, dodajući kako je veoma teško i odgovorno biti najljepša djevojka u jednoj zemlji.\" Ova cura ako je najljepsa kao sto to ona tvrdi grdno se zeznula ja sam ruzan ko lopov a staremi kad bi nabacio ovoliku sminku na sebe i samo malo zapustio kosu onabi izgubila krunu Bosanske misice u sekundi. LOL Opet ona stara poslovica im \"BOLJE ISTA NEGO NISTA\"
Jakog nam takmicenja :(((, pa ne znam ni ko nam je bila prosla miss...mislim,koja je jos ostala upamcena osim Ane Mirjane ??? U svakom slucaju, sretno i lijep provod ! ;-)
bas je vala bezveze .... ima sigurno ljepsih po carsiji al sto jest jest ... izbor za mis je nisko pao pa se vise niko pametan ne prijavljuje
uh jest ova pa nije neshto brate hehe bas je bezze hehe
Zasto bi se neko prijavio na ovu šaradu. Vani su nagrade uglavnom stipendije za prestižne univerzitete, magisterije isl.... Kod nas rent-a-car na godinu dana.... Zašto bi se neko uopšte blamirao za to.... Dobna granica za prijavljivanje je 26 godina, a kod nas su sve uglavnom ispod 20.... i ne baš previše bistre... Čak i u Srbiji su nagrade stipendije za školovanje na evropskim univerzitetima
Ne prijavljuju se uglavnom zato sto nisu iskompleksirane i znaju da su lijepe, ali su i skromne. Dok ovoj \"drugoj klasi\" treba javna potvrda da je lijepa, sto joj podize cijenu na trzistu plus joj daje potvrdu da je najljepsa, iako to uopste (cak ni blizu) nije. Pored toga, samim tim sto se prijavila na ovo, pokazala da je ima kompleks, jer onima koje su zaista svjesne da su lijepe ne treba javna potvrda.
Al se ljepse ne prijavljuju..
brate ima ljepsih cura u Bosni i Hercegovini
sretno tanjice