Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema tog stila koji ce od debele uciniti zdravu zenu normalne kilaze.
Preveliki komadi prevelika garderoba, puno materijala i viša cijena. Biram one elegantnije koje ne nose gaćice xxxxl;);))
..samo se budala stidi svoga izgleda......ma, vidi ih..k'o krofnice... ;-)
Ja sam lijepi
Laskajte jos malo pa mozda i kupim jednu bijelu za fizicko
Sve dok je do granica ugodno popunjene :) sve je ok, ali kad predju te granice bez ikakvog razloga onda je to vec nesto drugo.. ne treba se zapustati :)
Nisu sve žene lijepe. Debela žena u većini slučajeva nije privlačna muškarcu. A ne znam šta se tu više ima podsticati kod žena da se ne stide svog tijela kad gole slike sijevaju na sve strane, koja se to stidi bgt. Pusti racionalizaciju, niste sve lijepe....
Svi su lijepi na svoj nacin, svako ima svoj tip osobe.. mozda se ni ti nekome ne svidjas :P
Victoria's secret npr. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)