Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čista bud.alaština. Gledam samo kako nekoj djevojci pristaje neka boja karmina. Ovdje ispade da se muškarci bace na razmišljanje i kontaju šta znači neka boja. Svašta.
ja nosim neutralnu boju i bas me briga sto se ne svidja muskarcima..nosicu je i dalje...heh
Smiješno.
@lovely 7:57AM Zar je bilo toliko zanimljivo? :) P.S. Nisam prestao sa konverzacijom,nego cekam da mi kosa naraste pa da idem na to sisanje ;)
bas mi je zao sto vise inzenjer i frizerka ne pisu :(
\"Covjek punog duha se i u potpunoj samoci izvanredno zabavlja svojim mislima\"A.S. Hvala na lijepim zeljama.Navratim nekad ;),eto,ocekuj za par godina sijedog krezavog inzenjera spremnog za sisanje ;).Zelim ti puno srece,ne brini za 4.razred,od formalnog obrazovanja placat ces racune,samoobrazovanjem ces steci bogatstvo :) Jos jedan dislike za kraj...Goodbye...
Mrsko mi se više vraćati na ovaj članak, iako je bilo zanimljivo \"dopisivati\" se s tobom ;) Sve najbolje, i da završiš taj fax što prije...pa eto navrati na šišanje, biće s popustom ako dođe neko bez zubaa :D
hahaha pa Melcho,to sam ja(@ing),sad pored rasta funkcije u 1. kvadrantu moram dokazivati i identitet ;)-znaci jos 5 dana rasprave :).Pogledaj,gramatika mi je nenadmasna,stil pisanja je isti-samo sto sam nabac´o malo istine pa cudno za vidjet´. ;). P.S. Ne moze te fantomka preplasiti vise od moje face-nikako,nikako ;) I po starom dobrom obicaju...znas vec... ;)
@Ing nemoj se lažno predstavljati! Po tematici i stilu pisanja se može prepoznati da nije onaj krezavi matematičar od ranije ;)))
Ah da,zaboravio sam...Melcho eo jos jedan dislike :)
Auuu pa imamo i publiku-sjojjjjjjj.Cek sekund da pogledam komentare.......Proglasili ste me inzenjerom ;)-tacnije,da ne bih osjetio vas gnjev XD moram reci istinu,ja nisam inzenjer,barem ne jos(studiram-2.semestar Bachelor studija ETF-a),znaci ing za 2 godine abd,matku kontam-to nisam slagao,ruzan-ni to nisam slagao :)Vidim,publika bi odmah da me zeni XD. Samo mi nemojte reci da ste jos i burme spremili :)
ah joj ti im mozes biti kum-kuma...heh
I tako se rodila ljubav izmedju frizerke i inzenjera
Mislim da si zaboravio nešto u zadnjem komentaru, ono: \"Eo ti jos jedan dislike\" :D
Brzo smo se dogovorili ;))) Svakako mi trebaju instrukcije iz matke, trebam da polažem razliku predmeta pa da završim i ja taj famozni 4. razred. Ako si ZA, fino ću platiti, možeš od tih para napraviti jedinicu ;) Samo nemoj u fantomci dolaziti, prepast ću se još više :D
zene misle nekoga prevariti sminkanjem guzicu na aerobik i smrsat, sredjivanje se radi sportom i zdravom ishranom