Moda i ljepota
177

Spojio nogomet i modeling: Dalibor Pandža u ulozi modela izraelske kompanije Ainker

Piše: D. B.
Bh. nogometaš Dalibor Pandža uspješno nastupa za izraelski Ironi Nesher, a nedavno se okušao i u modelingu.

Pandža je član Ironi Neshera od početka aktuelne sezone, a dosad je postigao šest pogodaka i upisao četiri asistencije. Uprkos gustom rasporedu i mnogo sportskih obaveza, uspio je odvojiti vrijeme te se okušao kao model. Reakcije su bile sjajne.

"Moj saigrač je vlasnik kompanije koja prodaje odjeću, nakit, naočale i drugo. Ponudio mi je saradnju te sam pristao da reklamiram njegov brend, koji je prilično poznat u Izraelu. Prvi posao smo uspješno završili, a saradnja će se nastaviti dolaskom novih modela", izjavio je Pandža za portal Klix.ba.

Ipak, zasad ne planira ozbiljnije ulaziti u svijet modelinga.

"Iskreno, nemam nekih velikih ambicija, ali ću nastaviti povremeno raditi slične stvari. Svaki dodatni posao je dobrodošao. Smatram da sam dobro obavio prvi zadatak", rekao je nekadašnji napadač Sarajeva, Zvijezde i Olimpika.

U Izraelu mu zasad dobro ide, ističe da mu je lijepo, ali mu je BiH na prvom mjestu.

"Zadovoljan sam, iako može bolje, posebno na terenu. Postigao sam šest golova i imam četiri asistencije. Život nije toliko zanimljiv kao u BiH, posebno tokom zime. Ljeti je lijepo, svi su na plažama. Moram reći da su ljudi gostoljubivi, a najviše mi se sviđa to što se mnogo ulaže u sport i veoma cijeni uspjeh i trud", kazao je Pandža.